Disse krimseriene kan du se i påsken

Her er en oversikt over årets krimserier på TV og våre favoritter på Netflix og HBO.

Publisert Sist oppdatert

ELLE redaksjonen elsker spennende serier og det skal mye til for å toppe "The Sinner", som vi ble helt besatt av før påske.

I dag går startskuddet for påskekrimmen på NRK1 og TV2 og her er en oversikt over krimseriene du kan se på TV i påsken. Vi har også tatt med noen favoritter fra Netflix og HBO for deg som ikke orker å vente en hel dag på neste episode.

PÅSKEKRIM 2018

Top of the lake: China Girl

TV2, mandag 26. mars 21.40

Dette er sesong to av den australske serien "Top of the Lake", men man trenger visst ikke å ha sett den første for å se denne.

Serien handler om politietterforskeren Robin Griffin (Elisabeth Moss). En død kvinne dukker på Bondi Beach. Griffin etterforsker saken og blir besatt av å finne morderen. Nicole Kidman har også en sentral rolle.

Krimserien har fått gode anmeldelser og vi gleder oss!

Shetland

NRK1, mandag 26. mars 21.15

Serien utspiller seg på Shetland, hvor Thomas Malone kommer ut av fengsel etter 23 år for drapet på tenåringen Lizzie Kilmuir i 1993. Nye DNA-beviser frikjenner Malone. Kort tid etter løslatelsen blir en kvinnelig journalist funnet drept på akkurat samme måte som Kilmuir og mistanken rettes mot Malone. Kriminalinspektør Perez settes på saken og etterforskningen fører han til Bergen.

Innocent

TV2 Skjærtorsdag 29. mars 21.40

Tobarnsfaren David Collins slippes ut av fengsel etter å ha sonet sju år for drapet på kona. Utilstrekkelig bevismateriale er årsaken til løslatelsen, noe som svigerinnen ikke setter pris på. David bedyrer sin uskyld og er fast bestemt på å få sitt gamle liv og barna tilbake. Har han drept kona, eller er han uskyldig?

Vikaren

NRK1 Skjærtorsdag 29. mars 23.15

Den vellykkede arkitekten, Ellen Rooney skal ut i mammaperm og det settes inn en vikar for å fullføre et stort prosjekt. Når Ellen kommer tilbake er det noe som skurrer med vikaren og når en av sjefen plutselig dør, tror Ellen at det er vikaren som står bak. Men ingen tror henne. Er det Ellen som har fått en form for fødselsdepresjon, eller er vikaren en morder?

Denne thrilleren av en britisk miniserie må vi få med oss.

Den døende detektiven

NRK Langfredag 30. mars 21.10

Den tidligere politietterforskeren, Lars Martin Johansson får blodpropp i hjernen. Når han våkner får han høre om en 30 år gammel uløst drapssak, som han starter å etterforske.

– Svensk krim har vi alltid tro på.

ELLEs favoritter på Netflix og HBO

Netflix

Collateral

Homeland

The Killing

Mindhunter

River

Broadchurch

Broen

HBO

The Night of

True Detective

Big little Lies

The Handmaid’s Tale

Fargo

Flere påskesaker:

Gule favoritter!

Solproduktene vi elsker!

Powered by Labrador CMS