Ny trend: Gurkemeie-latte

Glem matcha, nå er det gurkemeie som gjelder.

Publisert Sist oppdatert

Gurkemeie-latte, eller turmeric latte, er altså det nye om dagen, det fikk vi virkelig føle på da vi besøkte Los Angeles tidligere i år. Så glem matchaen, for nå er det gurkemeie som er den nye helsebringende drikken.

Mange hevder at de grønne tebladene er den regjerende kongen av antioksidanter, men en kopp kan inneholde nesten like mye koffein som en kopp kaffe. Så det er ikke akkurat en beroligende drikk... Matcha er japansk grønn te som er malt til pulver. Pulveret er laget av bladene fra tebusken Camellia Sinensis. Matcha er rik på antioksidanter og naturlig koffein. De siste årene har matcha vært supertrendy og de fleste har nok hørt om matcha-te og matcha-latte. Men nå har matchaen fått en utfordrer.

GURKEMEIE-LATTE

Gurkemeie-latte, også kalt gyllen melk, er den nye helsedrikken og lussekatt-krydderet har faktisk mange fordeler. Den gule drikken kan lages på mange forskjellige måter, blant annet med kaldpresset gurkemeiejuice og mandel, cashew eller kokosmelk. Den gule, trendy drikken er kanskje ny for mange, men de som er interesserte i helsetrender har nok fått den med seg for lengst – som vår skjønnhetsredaktør Caroline Skjelbred.

Men skal du virkelig bytte ut morgenkaffen din med en kopp lysegul «Lucia-latte»? Eller er dette bare en, av mange, helsetrender som går over like fort som den kom?

ELLE.com har utforsket noen av fordelene med gurkemeie: Gurkemeie skal visstnok ikke bare være bra for helsen, men også for huden.

https://www.instagram.com/p/Bfd6DHhDsc-/?tagged=turmericlatte

Avslører huden din hva du spiser? Se her!

Powered by Labrador CMS