Husk å meld deg på ELLEtech!

Foto: Imaxtree

Vi teller ned til 15. februar og ELLEtech på Grand Hotel.

Publisert Sist oppdatert

Vi har begynt å glede oss skikkelig til ELLEtech!

Du har vel fått med deg at vi arrangerer ELLEtech for andre gang?

ELLEtech er en spennende, informativ og underholdende dag hvor vi har invitert noen av de hotteste navnene innen tech til å snakke om alt fra teknologiutvikling gjennom de siste 30 årene, toppledelse og rekruttering av kvinner til tech, digital merkevarebygging og merking av reklame i sosiale medier – ledet av Isabelle Ringnes!

– Kom på ELLEtech for å treffe interessante mennesker i og utenfor bransjen, for å lære av kloke foredragsholdere og for å ha det gøy på en fredag. Og om ikke det er god nok grunn, så er det i hvert fall verdt å komme bare for å høre historien til Berit Svendsen. Jeg har hørt henne før, og hun er en fryd full av mye nyttig erfaring, sier Isabelle.

Les mer om hva Isabelle sier om ELLEtech her!

Kom å bli inspirert!

I tillegg blir det champagnelunsj, goodie bags og nettverksbygging i ekte ELLE-stil. Og det vil du vel ikke gå glipp av?

ELLEtech er et seminar som passer for alle, enten du jobber i mediebransjen, teknologibransjen, næringslivet, er gründer, student, influencer, eller selvstendig næringsdrivende.

På ELLEtech vil du garantert bli inspirert og informert av digitale pionerer som har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt.

På programmet har vi Camilla Pihl, Berit Svendsen, Kunal Khanna (Google New York) og direktør Elisabeth Lier Haugseth i Forbrukertilsynet.

Ta med deg kollegaene dine, kollokviegruppa eller venninnegjengen på en herlig inspirerende tech-dag.

Håper vi ser deg der!

Sikre deg billett i dag:

Billetter: Kjøp her!

Du kan også kjøpe billett på Vipps:

141060 – ELLE Norge

ELLEtech: 1890,-

Melde på flere? Ta kontakt med johanna@elle.no for faktura og grupperabatt for bedrifter.

Powered by Labrador CMS