Slik styler du vårjakken

En pop av farge under en klassisk trench eller en oversized svart blazer med magetopp? 3 måter å style vårens favorittplagg.

Publisert Sist oppdatert

Denne våren bugner det av fine og trendy vårjakker! På mandager vil vi sitte på vårt WFH-kontor i en behagelig skjortejakke stylet med en delikat blondebluse under, helst den fra Saint Laurent... På onsdager tar vi på oss den rosa blazeren, på fredager går vi for en oversized svart blazer med lange ermer og store skuldre, stylet med en magetopp under, og på søndager går vi for en trench, stylet med en dose farge – som grønt.

Pop av farge

Er ikke color blocking ikke helt deg? Gå for en «pop» av farge i antrekket istedenfor.. La resten av antrekket være ton-i ton, og pop til med en dæsj av eplegrønt. Når temperaturen stiger, og du kanskje blir litt mer vågal, kan du style de nye, grønne plaggene med oransje eller rosa – eller kanskje begge deler samtidig? Det skal ihverfall vi!

Kåpe fra Zara, kr 1495

Oversized skjorte fra The Frankie Shop, kr 1100

Samtlige i ELLE redaksjonen er på ventelisten på denne....

Grønn jeans fra Zara, kr 449

Oversized og magetopp

Det er en stor trend dette med å kombinere noe oversized med magetopp under. Enten om du har på deg en liten kjole og slenger en stor blazer over, eller om man går for en magekort topp under en blazer. Her kan toppen være enkel og svart, med snøring a la Jacquemus eller sporty som motehuset Celine.

Oversized blazer fra H&M, kr 399

Topp med knytedetaljer rundt midje fra &Other Stories, kr 490

Taiki Jeans fra Monki, kr 400

Rosa

Fargen rosa er en av vårens absolutt hotteste farger, og her kan du gå for en look som er ton-i-ton rosa, eller velge å legge til rosa elementer. Gå for en statement blazer i trendfargen rosa, så kan du piffe opp de enkle antrekkene dine på en veldig effortless måte, noe stylisten Caroline selv liker. Men du kan også velge å style de med andre farger – som grønt, oransje, gult, lavendel eller lyseblå.

Denne våren og sommeren er det regnbuensfarger som preger motebildet, og det er kun fantasien som setter begrensingen for kombinasjonene.

Lite stiltips: Til høsten vil vi style de nyinnkjøpte, rosa plaggene våre med lekker burgunder og sjokoladebrunt– en delikat og nydelig fargekombinasjon.

Blazer fra Hugo Boss, kr 3899

Heklet topp fra Zara, kr 279

Rosa dressbukse med press fra & Other Stories, kr 790

Sandaler fra & Other Stories, kr 890

Pudderfargede sandaler er superfint til rosa, og alle de andre fargene denne våren. Vi elsker denne spesielt godt på grunn av stroppene og den fine hælen.

Skjortejakken

Skjortejakken er fremdeles en sterk trend denne våren. Dette plagget er en hybrid mellom en skjorte og jakke, og det er en av favorittplaggene i vår WFH-garderobe. Den piffer enkelt opp en enkel t-skjorte-look – man ser litt ekstra cool ut og den er i tillegg superbehagelig!

Skjortejakke fra H&m, kr 349

Blondebluse med høy hals fra Saint Laurent, kr 23.000

Vi vil pynte opp skjortejakken med lys blondeblus med høy hals under, og helst denne... Drømmeblusen!

Joggesko fra Veja Campo/Arket, kr 1250

Powered by Labrador CMS