Programmet til ELLEtech

Endelig kan vi dele det spennende programmet til årets ELLEtech med alt fra en av Norges største infleuncere, Camilla Pihl, næringstopp og foregangskvinnen, Berit Svendsen, til Google og Forbrukertilsynet. Dette må du få med deg!

Publisert Sist oppdatert

15. februar går ELLEtech av stabelen for andre gang på Grand Hotel i Oslo.

ELLEtech er en spennende, informativ og underholdende dag hvor vi har invitert noen av de hotteste navnene innen tech til å snakke om alt fra teknologiutvikling gjennom de siste 30 årene, toppledelse og rekruttering av kvinner til tech, digital merkevarebygging og merking av reklame i sosiale medier – ledet av Isabelle Ringnes!

I tillegg blir det champagnelunsj, goodie bags og nettverksbygging i ekte ELLE-stil – og du er invitert!

Terrorgrupper bruker adwords til å rekruttere på nettet, cyber-angrep truer demokratiet, 47 prosent av oss har opplevd nettmobbing, "fake news" har blitt et begrep, stemmesøk står for en tredjedel av googlesøk, folk bruker 150 millioner timer per dag på å se på youtube på TV-en, i USA bruker over 20 prosent Starbucks-appen til å bestille og betale for kaffen sin, over 1 billion mennesker bruker messenger, av internetts 4 milliarder brukere, er mer enn 3 milliarder mennesker på sosiale medier, i 2018 handlet vi nordmenn varer og tjenester for over 144 milliarder kroner på nett, video vil stå for 82 prosent av all internettrafikk innen 2021, man må tenke "mobile"- og "digital first"og konsumentene stiller høyere krav til innhold enn noen gang – det er ingen tvil om at teknologien fører til store endringer i livene våre.

Derfor er ELLEtech et seminar som passer for alle, enten du jobber i mediebransjen, teknologibransjen, næringslivet, er gründer, student, influencer, eller selvstendig næringsdrivende. På ELLEtech vil du garantert bli inspirert og informert av digitale pionerer som har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt.

Sikre deg billett i dag!

PROGRAM ELLE-TECH

Isabelle Ringnes

Kjent som en av grunnleggerne bak teknologinettverket for kvinner, TENK. Hun er også digital direktør for #hunspanderer, blogger, forfatter og foredragsholder. I fjor var Ringnes foredragsholder på ELLEtech og i år er hun tilbake som konferansier.

Camilla Pihl

En av Norges største influencere kommer til ELLEtech. Digital innholdsansvarlig, Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg skal intervjue Camilla på scenen om hennes fantastiske reise fra den lille bloggen girlfriend.no til å bli en av landets største influencere, i tillegg til grunder, modell, forretningskvinne, designer og forfatter.

Berit Svendsen

Du kan ikke ha unngått å få med deg navnet Berit Svendsen i 2018. Hun kommer til ELLEtech for å snakke om sin spennende reise i teknologiutvikling gjennom 30 år, toppledelse og rekruttering av kvinner til teknologi.

Kunal Khanna, Google New York

Fra hovedkontoret til google i New York, kommer Kunal Khanna til ELLEtech for å holde foredraget "Influencing in a digital age" med fokus på branding og brand building.

Forbrukertilsynet

#sponsa #ad #annonse #reklame. Hva er egentlig riktig?

Infleuncer marketing har blitt stor business, og stadig er det heftige debatter rundt merking av reklame på blogger og i sosiale medier. En representant fra Forbrukertilsynet kommer for å holde et viktig og oppklarende foredrag om korrekt merking og hvilket ansvar bedrifter og influencere faktisk har. Og tar imot spørsmål fra salen.

Se hele programmet og les mer om foredragsholderne her!

Når: 15. februar 11.00-18.00

Hvor: Grand Hotel Oslo

Billetter: Kjøp her!

Du kan også kjøpe billett på Vipps:

141060 - ELLE Norge

ELLEtech: 1890,-

Melde på flere? Ta kontakt med johanna@elle.no for faktura og grupperabatt for bedrifter.

Powered by Labrador CMS