Endelig tid for vår-boots

Foto: Instagram @trinekjaer_/produsentene

Dette er bootsene som er perfekte for bypåske!

Publisert Sist oppdatert

Det er lite vi gleder oss mer til enn å kunne ta med vår-bootsene ut på tørr asfalt igjen. Og hva er vel bedre enn å kick starte vår-boots sesongen nå i påsken?

Når vi skal gå til innkjøp av boots er det som regel alltid sorte boots de aller fleste av oss velger, men nå har vi har plukket ut et lite knippe boots i vårlige og deilig farger som vi vil sprite opp antrekket med.

Det er definitivt ikke mangler på lekre fargerike boots blant vårnyhetene i nettbutikkene, hvor både Acne Studios, Stine Goya og Arket har fargerike boots som står høyt på vår ønskeliste.

Vi blir alltid glad og inspirert når vi ser folk på gatene eller på Instagram i fargerike boots, og vi tenker alltid at «akkurat sånn vil vi gå også». Vi er vel heller ikke de eneste om blir inspirert av både Emili Sindlev, Nina Sandbech og Trine Kjær sine fargerike garderober?

Dette er våre vår-boots favoritter!

Shopping: Vår-boots

Boots fra Acne Studios, kr 4899 (annonse)

Semskede skinn-boots fra Acne Studios - ELLEsk!

Disse vil vi style med hvite jeans, vårlig bluse og skinnjakke.

Hvit chunky boots fra Zara, kr 599.

Hvite boots gir oss skikkelig vår-vibber (selvom de har vært en del av vintermoten også), og disse bootsene vil vi style med grå jeans, stripete strikkegenser, skinnjakke med frynser og røde detaljer.

Boots fra Stine Goya, kr 3200.

Disse falt vi helt for når vi så de for første gang. Dette er drømmeskoene vi vil investere i denne sesongen. Vi vil style de med lyse boyfriend jeans, hvit bluse og trenchcoat.

Boots fra Arket, kr 2250 (annonse)

Vi kjøper gjerne morgenkaffen vår i disse stylet med favoritt-antrekket vårt. Det er ingen tvil om at disse eplegrønne bootsene kommer til å kapre motebildet i år!

Powered by Labrador CMS