skjønnhet

Årets beste mascaraer 

Her er våre favoritter. 

En mascara er ofte alfa og omega for en komplett makeup-look, og mange av oss bruker det også i hverdagen. 

Kanskje du har funnet din go-to-mascara for mange år siden, og bruker den samme året rundt. Eller du kanskje er en som eksperimenterer litt, eller kanskje bytter ut basert på sesong. 

Kanskje du finner en ny favoritt blant våre favoritter? 

Her er våre vannfaste favoritter. 

Årets beste mascaraer 

Dette er – etter vår mening – den beste vannfaste mascaraen på markedet akkurat nå. Den sitter godt uten å drysse, og er superenkel å fjerne selv om den er vannfast! 

Ønsker du litt ekstra lengde på vippene, er denne fra Vendela Beauty perfekt. Enkel å påføre, sitter godt, og er i tillegg enkel å fjerne. 

For ekstra bøy og volum, test denne fra IsaDora. Ved å jobbe den kremete konsistensen inn i  vippene i 10 sekunder får du superfint volum som ikke klumper seg.  

Denne fra Benefit gir masse volum som holder hele dagen! Den perfekte party-mascaraen. 

Mascaraen fra Lancôme er manges favoritt. Den gir et intenst resultat som ikke drysser, og som holder gjennom hele dagen.  

YSL-mascaraen, Lash Clash, har blitt en klassiker – som nå også kommer i brunt. Perfekt å bruke om man ønsker et diskret resultat. 

Next Level fra Caia Cosmetics har blitt en stor favoritt i redaksjonen. Den er enkel å påføre og gir et naturlig resultat. 

Dette er det beste serumet for deg med akneutsatt hud. 

Powered by Labrador CMS