Tre serier du bare må se!

Foto: Apple

Trenger du serietips? Her er våre serieanbefalinger akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Serietips april: Vi elsker å finne nye og bra serier å se på. Og vi har kommet over hele tre superbra serier som vi virkelig kan anbefale på det sterkeste.

Serietips april - Seriene du må se nå!

Truth be told

https://youtu.be/HjGm7JUc04E

Enhver sannhet kan få konsekvenser. Men er sannheten virkelig verdt å finne ut av?

Enda en råbra serie med Octavia Spencer i hovedrollen.

Truth Be Told er basert på romanen Are You Sleeping av Kathleen Barber. Serien er utrolig spennende og til tider veldig frustrerende, men vel verdt å se!

I Truth Be Told møter vi Poppy Parnell, en kjent true-crime podcaster som for 18 år siden var med på å dømme Warren Cave til livstid i fengsel. 18 år senere dukker det opp noe som gjør at Poppy setter spørsmålstegn ved sin egen dømmekraft. Kan det være at Warren sitter uskyldig fengslet?

Du finner serien på Apple+

Mrs. America

Cate Blanchett gjør en formidabel rolle som Phyllis Schlafly i Mrs. America, som tar for seg den politiske maktkampen som fant sted blant ulike kvinneskikkelser i USA på 1970-tallet i ratifiseringen av likestillingsloven.

En super aktuell og interessant serie som bare må sees!

Du finner serien på HBO Nordic.

Hollywood

Phyllis Schlafly var en konservativ forfatter som kjempet i mot likestillingsloven og kvinners rett til abort.

I Mrs.America møter vi også feministen og aktivisten Gloria Steinem, som kjempet for likestillingsloven.

https://youtu.be/Q3EASLgzOcM

Denne serien har ikke premiere før på fredag, men etter traileren å dømme, ser Netflix-satsningen Hollywood veldig lovende ut!

Serien er tilgjengelig på Netflix fra 1. Mai

Flere serietips:

Har du fått med deg Outer Banks?

True Crime-seriene du bare må se!

I denne serien møter vi en gjeng med håpefulle skuespillere og filmskapere som ønsker å hevde seg i Hollywood, koste hva det koste vil.

Vi får et innblikk inn i Hollywoods gullalder etter andre verdens krig, hvor rase, skjønn og seksualitet spilte en stor rolle. Serien tar for seg en rekke tabubelagte temaer som ikke var akseptert i Hollywood på 40- og 50-tallet, og viser hvor langt enkelte var villig til å gå for å "make it in Hollywood".

Powered by Labrador CMS