Stjel stilen: 10 inspirerende antrekk

Slik oppdaterer du din hverdagslook – enkelt!

Publisert Sist oppdatert

Paris gatemote: Vi lar oss inspirere av gatemote fra haute couture uken i Paris (som var bare for noen få uker siden) og henter massevis av inspirasjon til vår egen back to work-look.

August måned føles på mange måter som starten på et nytt år. Det er en nydelig tid for å sette i gang nye vaner – kanskje stå opp litt tidligere, meditere mer eller kanskje starte å juice?

Mange har (forhåpentligvis) samlet opp litt ekstra energi og pågangsmot for jobb eller studier, eller kanskje har du en ny business-idé du vil sette til live?

Uansett hva høsten måtte bringe, så føles det ekstra fresht å møte den nye sesongen med sofistikerte antrekk for å motivere og inspirere seg selv litt ekstra nå som hverdagen kommer. Vi drømmer om vakre silkebluser, dressbukser stylet med tynne belter, gullsmykker, elegante tweedjakker og blazere. En sofistikert klesstil som føles chic, men fortsatt casual.

10 inspirerende looks:

En kakifarget skjorte stylet med mørk denim og kitten heels fra Gucci – drømmeantrekket!

Eller hva med en kremfarget dressbukse stylet med silkeskjorte og tilbehør fra Christian Dior? Sofistikert og sommerlig!

Den anerkjente stylisten og redaktøren Carine Roitfeld kan kunsten å kle seg, og hennes klesstil er nærmest ikonisk. Et denimskjørt stylet med pumps og en svart dressjakke er så chic – den perfekte jobb-looken!

Skjortekjolen er også helt perfekt å bruke nå på sensommeren, både til fest med høye sandaler til, eller for en storby-look med flate sko og en lekker kurv-veske.

Chanel-veske og tweedjakke i kombinasjon med lys denim - killer kombo!

En kortermet jakke er også helt perfekt å bruke nå på sensommeren med en enkel hvit tank top under -høstens store trendplagg...

En stripete silkebluse i kombinasjon med en lekker hatt, er en look vi elsker.. De enkle, men moderne smykkene gjør denne looken ung og fresh. Legg også merke til den fine blomsten på hatten. Det er små detaljer som gjør dette antrekket spennende.

Et svart miniskjørt er alltid fint, spesielt stylet med en kort hvit jakke og elegant håndveske..

Supermodellen Carolyn Murphy ser flawless ut iført en lys jeans med avklippede ben, svarte sandler, hvit tank topp og blazer. Det stramme håret og de røde leppene gjør looken så chic!

Vi elsker stilen til den danske stylisten og designeren Sophia Roe. Hun er alltid litt rocka, minimalistisk og samtidig konservativ i klesstilen. Alltid like chic og inspirerende..

Lyst på mer inspirasjon til hverdagslooken? Her er tips til hvordan å update din work wear garderobe!

Powered by Labrador CMS