ELLE Edit: Høstens perfekte jobbantrekk

Denne høsten oppdaterer vi garderoben med noen få, men smarte plagg.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Høyer.

Ikke bare er høsten synonymt med back to work, vi er også tilbake på selve kontoret etter lang tid med hjemmekontor. Åpenbart har vi savnet kollegene våre, men vi har også savnet å kle oss opp til jobb. Vi er hele tiden på jakt etter smarte plagg til hverdagen som kan brukes og styles på utallige måter. Det siste året har også bremset behovet for å kjøpe nye ting, så denne høsten er vi klare for å oppdatere garderoben med noen få smarte plagg.

Det perfekte jobbantrekket består gjerne av allsidige klassikere som blazeren, jeans, dressbukser, boots, en fin veske, og utover høsten blir antrekket komplett med en kåpe. I tillegg vil vi oppdatere garderoben med noen av høstens trender som høye boots, strikkevesten og en vid variant av dressbuksen.

Fordelene med flere av høstens trender er at de er klassikere, som absolutt fortjener en fast plass i garderoben og er vel verdt investeringen. Vi har funnet flere av høstens nøkkelplagg hos Høyer, og som Norges største forhandler av luksusmote har de alltid et godt utvalg av både klassikere, men også sesongens viktigste trender.

Dette ønsker vi oss nå

Er det noe du virkelig kan investere i med god samvittighet, så er det en fin kåpe. Dette plagget vil du få god bruk for gjennom høsten, vinteren og tidlig om våren. På de kaldeste dagene kan du bygge lag-på-lag (gjerne ull innerst) og på denne måten få bruk for kåpen en lengre periode. Dersom du planlegger ny kåpe denne høsten, anbefaler vi å begynne jakten tidlig i sesongen. Nå har butikkene fortsatt et godt utvalg av både modeller, farger og størrelser.

Denne kåpen fra By Malene Birger har alt vi leter etter – tidløs, i ull, og med et elegant, oversized utrykk. Vi foretrekker også belte i livet, fremfor knapper, da det gjør kåpen mer allsidig.

Sort kåpe fra By Malene Birger, 5699 kr

Det å finne en perfekt veske til jobben er ikke alltid like lett. Den skal gjerne være klassisk, og passe til alt. Romme det du trenger til arbeidsdagen, slik at det ikke oppstår en veske-på-veske-situasjon der du ikke fikk plass i den første, og må pakke et nett i tillegg. Også skal den selvfølgelig se bra ut. Til jobb er absolutt er horisontal veske å anbefale, spesielt om du skal ha med deg en bærbar pc. Vekten fordeles bedre, slik at den ikke føles like tung, og vesken er mer oversiktlig.

Vi ELLEsker dette designet fra By Malene Birger – minimalistisk og chic!

Sort veske fra By Malene Birger, 4299 kr

Med en hvit skjorte i garderoben, har du alltid noe å ha på deg. Denne høsten vil vi utvide garderoben med denne hvite silkeblusen som et alternativ til den klassiske hvite skjorten i bomull. Like anvendelig, men mer avslappet i uttrykket. Den delikate silken kommer til å bli en perfekt kontrast mot dressbukser i ull denne høsten.

Hvit silkebluse fra By Malene Birger, 2599 kr

Disse vide dressbuksene får oss til å glede oss enda mer til høsten. Denne er like fin til en krisp, hvit t-shirt eller en pologenser, som til en topp med volanger. Vi spår allerede en ny favoritt!

Bukser fra By Malene Birger,

Er det noe vi har lært av det siste året, så er det at vi setter pris på komfort, og dette tar vi med oss tilbake til kontoret. Kanskje ikke i form av yogatights, men disse buksene derimot – helt perfekte! Avslappet og chic, og like fine til høye boots som til lette sneakers og loafers. Vi ELLEsker 80-talls referansene med legg i front, og kommer til å la oss inspirere av Meg Ryan når vi styler disse.

Lyse dressbukser fra By Malene Birger, 1999 kr

På samme måte som med den hvite skjorten, kommer du også langt med et par pene, sorte bukser. Denne varianten er cropped, og derfor helt perfekt til alt fra boots til loafers. Du kan kle den med avslappet strikk, skjorte og blazer eller silkeblusen og den strikkede vesten. Dette er plagget som redder deg ut av kleskrisen igjen og igjen.

Sorte bukser fra By Malene Birger, 1599 kr

To av høstens store trender

En av høstens store trender er den strikkede vesten, og denne trenden er som skapt for den norske høsten. Perfekt som et ekstra lag mellom kåpen og en bluse, fin under blazer og ikke minst gir den antrekket "det lille ekstra". Spesielt på jobb kan det føles litt voldsomt med en varm ullgenser, og her er vesten perfekt!

Strikket vest fra By Malene Birger, 2299 kr

Selv om vi mye fokus på klassikere som kan brukes og styles på mange ulike måter, er vi svake for et par sko som virkelig utgjør et statement. Høye støvletter er ikke bare en av høstens store trender, det er også et element som virkelig kan gjøre et helt antrekk. Og hvorfor ikke bare gå for et par lyse boots? Disse vil vi kle ton-i-ton med andre lyse- og beige-nyanser.

Høye boots fra Paris Texas. 5999 kr

Oppdag hele Høyers utvalg her!

Powered by Labrador CMS