#EIBA22: Årets beste ansiktsmaske

Denne ansiktsmasken gir huden din såå mye glød!

Publisert

Trenger huden din fukt og en instant glød? Da kan vi tipse om vår go to-maske fra Shiseido, som nettopp vant årets ELLE Beauty Awards for beste ansiktsmaske.

Shiseido Vital Perfection Lift Define Radiance Face Mask

Shiseido Vital Perfection Lift Define Radiance Face Mask er en nyskapende, oppstrammende ansiktsmaske som reduserer rynker og lysner pigmentering. Den inneholder blant annet superingrediensen retinol, som er med på å stramme opp huden.

Retinol er et A-vitamin som er med på å reversere aldringsprosessen ved å øke cellefornyelsen og kollagenproduksjonen i huden.

Masken gir umiddelbart glød ved hjelp av ReNeura Technology++™. Den essens-rike sheet-masken er inneholder også en egen unik maske til kjevepartiet. Den har oppstrammende effekt, og sørger for at huden boostes med fukt.

Slik påføres masken:
  1. Påfør maske 1 over hele ansiktet.
  2. Fjern beskyttelsesfilmen fra maske 2, og legg den langs underleppen. Strekk i begge sidene av masken og fest åpningene over ørene. Juster deretter masken slik at den passer over kjevelinjen.
  3. Fjern masken etter 10 minutter. Smør forsiktig restene av produktet utover ansiktet, og klapp det forsiktig inn i huden.

Brukes 2-3 ganger i uken på nyrenset hud, og før dagkrem/nattkrem.

Shiseido er japansk hudpleie på sitt beste. Det ble grunnlagt i 1872 av Yushin Fukuhara, og er et av de eldste kosmetikkselskapene i verden.

Shiseido betyr «livsrikdom», og kan ifølge konfuciansk tankegang kun oppnås gjennom harmoni i sinn, kropp og sjel.

Du finner alle Shiseido sine produkter hos Fredrik & Louisa på nett og i butikk!

Om Vital Perfection hudpleieserien:

VITAL PERFECTION-linjen til Shiseido er en effektiv hudpleieserie som passer perfekt for kvinner fra 40 + som ønsker å jobbe med synlige aldringstegn som tap av elastisitet og pigmentering. Du kan også sjekke ut denne serien for ytterligere hudpleie fra samme serie!

Powered by Labrador CMS