skjønnhet

11 fuktighetskremer som redder huden din

Glem tørr og gusten hud. Disse ansiktskremene gir deg all fuktighet og glød du trenger.

Publisert Sist oppdatert

Merker du, som oss, at hudens fuktnivå synker i takt med temperaturen? Da har du kommet til rett sted. 

Vi har testet et utall fuktighetskremer på markedet i jakten på sunn, myk og glødende hud, og disse 11 ansiktskremene topper favorittlista. Her er heltene som hjelper huden din gjennom vinteren.

Fuktighetskremer

Gold Rescue Cream fra Omorovicza, kr 2680. 

Har du tørr vinterhud, er dette en skikkelig redning. Gold Rescue Cream fra Omorovicza er en skikkelig fuktbombe, og er best å bruke som en nattkrem. 

Moisturising Cream fra CeraVe, kr 139 (annonse).

Denne ansiktskremen med SPF fra Cera Ve er helt perfekt for deg med sensitiv og tørr hud. Den inneholder tre essensielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre – som alle er gode bidragsytere til en gjennomfuktet hud gjennom vintersesongen.

Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream fra Biotherm, kr 735 (annonse).

Denne kremen fra Biotherm dufter helt magisk og tilfører huden masse fuktighet! Selv om den inneholder retinol, er den mild mot huden og perfekt for deg som har lyst til å starte med anti-ageing-ingrediensen.

Emma S Moisturising Day Cream, 289,- (annonse)

Denne budsjettfavoritten fra Emma S er helt nydelig. Den gir masse fukt samtidig som den beskytter huden med solfaktor 15. 

Confidence in a Cream™ Transforming Moisturizing Super Cream fra It Cosmetics, ca kr 490 (annonse)

Denne kremen fra It Cosmetics er fuktighetsgivende og mild, og legger seg fint under sminken. Teksturen er imidlertid ganske tykk, så du bør la kremen sitte på huden en liten stund før du sminker deg.

Embryolisse Moisturizing Cream, kr 269 (annonse).

Denne kremen er en favoritt blant makeup-artister, og ikke uten grunn. 

Ultra Facial Cream fra Kiehl's, kr 270 (annonse).

Noen fuktighetskremer har oppnådd kultstatus, og denne er en av de. Bestselgeren fra Kiehl`s er en mild og fuktighetsgivende ansiktskrem. Den har ingen lukt, er akkurat passe fet, og roer ned og gir fukt til tørr og sensitiv hud, men passer også bra til andre hudtyper.

C-Rush Brightening Double Crème fra Ole Henriksen, kr 795 (annonse).

I likhet med den «originale» varianten til Ole Henriksen-kremen, trekker denne raskt inn i huden og vi føler at den gir en liten boost av glød i tillegg til masse fukt. Sammen med Banana Bright Vitamin C Serum har du en skikkelig vinterredning til huden.

The Ultimate Soothing Cream, kr 2500 hos Gimle Parfymeri.

Dette er magi på boks. Prisen er stiv, men om du skal splurge på et produkt for tørr hud ... ja, da er dette kremen å gå for. The Ultimate Soothing Cream gjør akkurat det navnet tilsier. Roer ned og balanserer en tørr og irritert hud, i tillegg til å gi masse fuktighet i dybden. 

Skin Food fra Weleda, kr 129 (annonse).

Dette geniale multiproduktet redder sprukne lepper, tørre flekker på kroppen, sprukne hender, og ikke minst gir den ansiktet en helt fantastisk glød og gjennomfuktet følelse.

La Roche-Posay, kr 299.

Har du tørr hud som også er akneutsatt? Da er denne kremen helt perfekt for deg! ELLEs skjønnhetsansvarlig sverger til denne kremen fra La Roche-Posay i kombinasjon med serumet fra samme serie (Hyalu B5). Se flere av redaksjonens skjønnhetsfavoritter.

Powered by Labrador CMS