En ansiktsbehandling for pleie, glød og total avslapning

Slik får du den beste partygløden.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med ELEMIS.

ELEMIS er et innovativt, godt kjent og høyt elsket hudpleiemerke med over 30 års ekspertise.

Det globale britiske merket tror på «Truth in Beauty», og kombinasjonen av naturlige aktive ingredienser og den nyeste teknologien har gjort det mulig for ELEMIS å utvikle noen av markedets ledende og resultatorienterte produkter og behandlinger.

ELLE har testet én av flere ELEMIS-behandlinger på Vestkantbadet på nyåpnede Sommerro Hotell i Oslo, og opplevelsen var ... vel, mer enn bare avslappende.

Les også: Se bildene fra ELLE x ELEMIS-eventet på Sommerro

ELEMIS x Sommerro = Total avslapning

Stressende hverdag? Check. Liten søvn? Check. Gusten hud? Check.

Jeg er nok ikke alene når jeg sier at den stressende hverdagen, i kombinasjon med overgangen fra sommer til høst, har satt sitt preg på huden. Huden vår kan ofte regnes som en indikator på hvordan vi har det på innsiden, og valgene vi tar i hverdagen kommer raskt til syne på overflaten.

Selv om det selvfølgelig er viktig å ta vare på kropp og sjel, finnes det heldigvis produkter og behandlinger som kan hjelpe oss godt på vei. Nå som partysesongen også nærmer seg med stormskritt, er det ingenting som er bedre enn en liten kickstart for å få huden «opp og stå» og i balanse.

ELEMIS-behandlingen jeg var så heldig å få teste på Vestkantbadet på Sommerro Hotell, var akkurat det jeg trengte for å få motivasjonen til å ta enda bedre vare på huden min. Noen ganger skal det bare en liten påminnelse til – litt som når man drar til tannlegen for en sjekk.

Før behandlingen hadde jeg en følelse av «puffyness», huden min var gusten og jeg hadde tendenser til urenheter.

En nydelig opplevelse

Følelsen av å komme inn på spaavdelingen på Sommerro var så behagelig. Jeg ble møtt av en hudpleier som førte meg inn til et nydelig behandlingsrom, som i likhet med resten av hotellet, minnet om det glade 20-tall. Ærverdig og ekslusivt interiør gir en umiddelbar følelse av zen!

Jeg ble introdusert for ELEMIS sin avanserte BIOTEC 2.0-behandlingsapparat, som inneholder 6 ulike teknologier – les mer om apparatet litt lenger ned i saken.

Det første som ble gjort – etter fjerning av all sminke – var en Ultrasonisk peeling av huden, for å blant annet fjerne døde hudceller. Verktøyet som så ut som en slags «skrape» ble dratt forsiktig over huden i sakte bevegelser. Allerede her får man hvilepuls.

Deretter ble det lagt en deilig ansiktsmaske for å blant annet tilføre masse fuktighet – følelsen av en fuktgivende ansiktsmaske er himmelsk for dehydrert og gusten hud.

Det ble brukt to «ruller» i ansiktet som inneholdt mikrostrøm, som kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer, samtidig som det gir en oppstrammende effekt.

Så ble det lagt på en LED-lys-maske. Lysterapi har mange gode egenskaper, og kan tilpasses ut ifra din huds behov. På meg ble det brukt blått lys, som er betennelsesdempende og dermed bidrar til å redusere akne-utbrudd.

Og helt til slutt – stjerna av denne behandlingen: Kryoterapi. Du vet følelsen man får av å bade i iskaldt vann ... Hvordan huden føles strammere, og ansiktet føles mindre hovent? Det er følelsen man får etter kryoterapi. Det brukes et verktøy (se bilde under) som først har minus 5 grader, og deretter minus 15 grader – det høres kanskje litt vel kaldt ut, men følelsen er helt magisk!

Resultatet?

Som nevnt over, hadde jeg – før behandlingen – en følelse av «puffyness», i tillegg til at huden min var gusten og jeg hadde tendenser til urenheter.

Etter behandlingen hadde mye av vannet som hadde samlet seg i ansiktet (derav hovenhet) forsvunnet. Hudtonen min var synlig mye jevnere, og de aktive utbruddene av kvisene hadde roet seg. Og om jeg så får si det selv, hadde jeg jammen meg ganske mye glød også.

Denne behandlingen vil jeg definitivt prøve igjen – helst før ett eller flere av årets mange julebord.

Kryoterapi

Kryoterapi bruker intens kulde som får blodårene og porene til å trekke seg sammen. Dette er en lignende, men mer intens versjon av hva som skjer når du «smører inn ansiktet» med en isbit – eller som nevnt over: når du bader i iskaldt vann.

Når huden din går tilbake til normal temperatur, utvider blodårene seg raskt. Dette fører til en økning i strømmen av blod og oksygen til ansiktet, noe som kan gjøre huden mer levende. Suset av blod og oksygen kan også få ansiktet til å se mer strammet ut.

Som prikken over i-en påføres oksygeninfusjon sammen med kryoterapi for å synlig lune og jevne ut fine linjer.

Følelsen av kryoterapi er helt magisk! Det er som et isbad for ansiktet. Akkurat det man trenger for å føle seg mindre hoven!

Fordeler med kryoterapi:

• Friskner, strammer opp og lysner huden

• Huden ser jevnere og glattere ut

• Øk blodtilførselen til huden, og skaper en sunn, strålende hudtone

• Hjelp med et glødende, ungdommelig, fyldig og jevnt utseende

• Øker kollagen og elastin

• Reduserer inflammasjon

Biotec 2.0 – 6 ulike teknologier

ELEMIS sin nye BIOTEC 2.0-behandlingsapparat og Pro-Glow-meny utnytter den revolusjonerende kraften av avansert kuldeterapi med nye Subzero CryO2 Terapi, Avansert Lysterapi, Mikrostrøm, en Ultrasonisk Peeling og Galvanisk Infusjon for å gi deg banebrytende behandlinger, med klinisk beviste resultater.

ELEMIS Pro-Glow-behandlinger

På Vestkantbadet på Sommerro Hotell får du den hudpleiebehandlingen du ønsker, og ikke minst: den gløden du ønsker deg før partysesongen braker løs! Finn din ønskede behandling under, og book deg en time før et julebord eller før årets jule- eller nyttårsfest.

ELEMIS Pro-Glow Cryo Sculpt: «Kraften av kryoterapi»

Kryoterapi benytter intens kulde, som får blodårene og porene til å trekke seg sammen. Dette øker strømmen av blod og oksygen til ansiktet, som gir en plump og et glattere utseende

ELEMIS Pro-Glow Genius Facial: «Den ultimate behandlingen»

Den ultimate behandling for å redefinere, mykgjøre, plumpe og øke oksygenopptaket i huden din. Her benytter vi et Biotec-apparat for innslusing av oksygen.

ELEMIS Pro-Glow Brilliance; «Antioksidantenes kraft»

En ren næringsboost med høykonsentrerte superfoods og essensielle oljer sørger for å fylle opp huden med fuktighet, virker plumpende, styrker huden og etterlater en fantastisk sunn og ungdommelig glød! Total avslappning. Her benytter vi oss av produkter fra ELEMIS sin veganvennlige serie Superfood. Inkluderer massasje.

Se alle behandlinger på Sommerro her: Sommerro House – Vestkantbadet | Behandlinger.

Pro-Collagen | En bestselger

Pro-Collagen er den bestselgende serien fra ELEMIS, og neste år – 2023 – feirer den hele 20 år!

Serien gir intens, hudfyllende fuktighet for å jevne ut fine linjer og rynker. Den er verdenskjent for å ha himmelske teksturer og for å gi fantastiske resultater. Den prisbelønte kolleksjon etterlater huden fastere og mer ungdommelig.

Middelhavsalge med anti-aldringsfordeler

Disse formlene er utviklet med utrolige, ultrahydrerende marine aktive ingredienser og banebrytende vitenskap. Padina Pavonica er ingrediensen som blir brukt i Pro-Collagen en unik middelhavsalge med beviste enestående anti-aldringsfordeler.

Pro-Collagen Marine Cream – 1 produkt solgt hvert 15 sekund internasjonalt. Dette er ELEMIS sitt bestselgende produkt.

To nyheter fra ELEMIS

Nå vokser Pro-Collagen serien ytterligere, og to produkter blir lagt til sortimentet: En dagkrem og en øyekrem.

Pro-Collagen Vitality Eye Cream

Pro-Collagen Vitality Eye Cream er en totalpakke med en alt-i-ett-formulering for et mer ungdommelig øyeparti.

Her får du Padina Pavonica (middelhavsalge) for fuktighet, Hagtorn & Arabisk Jasminblomst essens for å synlig redusere mørke ringer, resirkulert hylleblomstekstrakt for hevelser under øynene og japansk Artemisia Capillaris for å bidra til å gjenopprette utstråling og glød.

Denne øyekremen pakker inn den sarte huden rundt øyekonturen for å bekjempe de synlige aldringstegnene ved å løfte, lysne og stramme opp for et mer våkent utseende.

Pris kr 999,- / 15ml.

Pro-Collagen Morning Matrix

Denne silikonfrie anti-aldringskremen for dagen forbedrer følelsen av fasthet og elastisitet, samtidig som den reduserer tegn på spenninger og tretthet forårsaket av moderne stressfaktorer, som blått lys. Eksponering for blått lys frigjør frie radikaler som fører til synlig akselererte tegn på hudaldring - for tidlige linjer og rynker, matthet, ujevn hudtone og tap av smidighet. Beskytt huden din mot ytre livsstilspåkjenninger med japansk

Artemisia Capillaris (Hårmalurt) og fermentert Padina Pavonica for et fastere, forynget og ungdommelig utseende.

Passer for alle hudtyper, den unike konsistensen fyller på med fuktighet gjennom dagen, og avdekker en yngre hud med synlig ny spenstighet.

Veil.pris: kr 1799,- / 50ml.

Powered by Labrador CMS