Annonse i samarbeid med ELEMIS

Torsdag 3. november inviterte ELLE og ELEMIS London til afternoon tea og presentasjon av ELEMIS sine høstnyheter på Sommerro.

ELEMIS står også for flere av ansiktsbehandlingene på Vestkantbadet, og vi i ELLE var så heldige å få teste ut disse behandlingene før eventet. Les mer om det her. 

Pro-Glow ansiktsbehandlingene som tilbys på Vestkantbadet er for alle hudtyper, og er drevet fram av seks unike behandlingsteknologier, som gir transformative og målbare resultater.

Den nyeste innovasjonen, Kryoterapi, bruker intens kulde som får blodårene og porene til å trekke seg sammen. Resultatet blir en strålende og mer oppstrammende hud.

ELEMIS x ELLE Afternoon tea på Sommerro

Elemis x ELLE

Eventet startet med en herlig presentasjon i kinosalen på Sommerro, hvor Natalie fra ELEMIS i London presenterte høstens nyheter. Vi er spesielt forelsket i den fantastiske øyekremen og de nydelige duftlysene!

Moteredaktør Caroline Skjelbred  fikk teste ut spabehandlingen ELEMIS Pro Glow Genius Facial før behandlingen. Sjekk den fine gløden!

Elemis x ELLE

Alle gjestene fikk hver sin eksklusive goodie bag og det ble servert popcorn og smoothie som gjestene fikk kose seg med mens de ble bedre kjent med de fine beautyproduktene fra ELEMIS.

Elemis x ELLE

ELEMIS har så mange fantastiske produkter i sortimentet sitt… De har også egne ELEMIS Home produkter, som 9 ulike duftlys, som alle lukter himmelsk.

Etter presentasjonen flyttet vi oss over til dagligstuen hvor det ble servert Afternoon Tea i britisk stil.

Elemis x ELLE

Cover-girl Nina Sandbech var selvfølgelig tilstede – Kledd i sjokkrosa fra topp til tå.

Elemis x ELLE

Afternoon tea a la Sommerro.

Elemis x ELLE

ELLE cover girls – Både Rawdah Mashadi og Nina Sandbech har vært på coveret av ELLE i år.

Relatert

Grooming-tips til partysesongen

Til han: 16 grooming-tips til partysesongen

Harlem Alexanders beste tips til festen!

Ukas ønskeliste uke 49

Ny uke og nye muligheter med en preppy tvist på garderoben!

ELLEs julekalender luke 5 2022

Dette kan du vinne i luke 5 av ELLEs julekalender!