6 produkter som gir deg gløden tilbake

Bort med gusten og grå vinterhud - disse produktene gir deg gløden tilbake!

Publisert Sist oppdatert

Fukt til huden: Disse spennende nyhetene får bukt med gusten og grå vinterhud og sørger for masse glød og frisk farge.

FUKT til huden med masker

Drink Up Intensive Overnight Mask og Drink Up 10 Minute Hydrating Mask fra Origins, kr 230.

De kjente og kjære ansiktsmaskene fra Origins har fått en oppdatering, og gir nå enda mer fukt til huden. Tro det eller ei. Sveitsisk isbre-vann, hyaluronsyre, avokadoolje, mangosmør og aprikoskjerneolje bidrar alle til at huden gjennomfuktes, enten du går for den effektive 10-minuttersvarianten eller nattmasken.

Fresh ferskvare

Protect+ Cleansing Milk, kr 375 og Protect+ Facial Cream, kr 645 fra Nuori hos Gimle Parfymeri.

Dette unike, naturlige merket tenker på hudpleieprodukter som mat; jo ferskere ingrediensene er, dess mer effektive og potente er de. Derfor produseres produktene i mindre partier som umiddelbart sendes til utsalgsstedene, og alt er merket med utløpsdato. De to nyeste tilskuddene i Nuori-familien er en rensemelk og en ansiktskrem som begge er spesielt utviklet for å styrke hudens barriere ved hjelp av blant annet essensielle fettsyrer, bioaktive lipider og store mengder fuktighet. Produktene er milde og pleiende, og huden både ser og føles sunnere etter kort tid.

SUKKERSØT

Le Monochromatique fra Lancôme, kr 270.

Ett produkt – tre bruksområder! Denne høypigmenterte krempudder-hybriden kan brukes både på lepper, øyne og kinn og bygges enkelt opp til ønsket fargeintensitet. Velg mellom ti ulike farger, fra skimrende lyserosa til mørk burgunder.

DIY

Clinique Id fra Clinique, kr 405.

Trenger du mer fukt til huden? Nå kan du skreddersy din helt egen fuktighetsgiver tilpasset akkurat din huds behov. Den populære Dramatically Differentserien som består av den ultralette Hydrating Jelly, fuktbomben Moisturizing Lotion+ og den balanserende Oil-Free Gel, kan nå tilpasses huden din ytterligere ved hjelp av fem konsentrerte patroner som fokuserer på fem ulike hudproblemer. Velg mellom Irritation, Pores & uneven texture, Uneven skin tone, Fatigue og Lines & wrinkles, plasser patronen i fuktighetsproduktet du foretrekker og voilà; den perfekte kremen for din hud!

FLEKKFJERNER

Transform Glow 2OH Dark Spot Toner fra Ole Henriksen, kr 245.

Tonere ser ut til å ha fått et skikkelig comeback det siste året, riktignok i en litt mer avansert og aktiv form enn tidligere. Denne nyheten er en av de mest spennende med høy konsentrasjon av både glykolsyre og melkesyre på ingredienslista. Disse jobber begge med å minske pigmentflekker og fine linjer, i tillegg til å gjøre hudtonen jevnere. Selv om innholdet er kraftfullt er toneren mild nok til å brukes hver kveld.

MODERNE FEMININITET

SÌ Fiori Eau de Parfum fra Giorgio Armani, fra kr 580.

Armanis populære duftserie Sì kommer med en ny og spennende utgave. Den er feminin, pudret, floral og søt, men føles likevel både sofistikert og moderne. Parfymens framtredende noter er neroli, grønn mandarin, solbær, vanilje og hvit musk. Denne blir helt sikkert en favoritt for mange i vår og sommer!

Powered by Labrador CMS