Effektivt mot tørr hud:

Hyaluronic acid serum fra The Organic Pharmacy via Gimle Parfymeri, kr 480.

Alle hudtyper har godt av ekstrafuktighet, også de fete og kombinerte. Og denne lille godbiten leverer nettopp det i store doser. Serumet er fullstappet av hyaluronsyre som effektivt binder fuktighet i huden, i tillegg til andre økologiske ingredienser som grapefruktolje og trollhassel. Farvel tørr hud!

Silkemanke:

Ultimate reset mask fra Shu Uemura, kr 480.

Visste du at et sunt hår med mye fuktighet blir mindre statisk? Hvis du, som oss, daglig irriterer deg over elektriske lokker nå om vinteren bør du investere i en fuktbombe av en maske som denne. Silkemykt, skinnende og sunt hår er bare en kur unna, og den er spesielt pleiende for farget og bleket hår.

Luftrenser:


Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence fra Exuviance, kr 499.

Det er ikke bare kulde, vind og tørr luft som kan skade huden om vinteren, den norske lufta er i tillegg på sitt mest forurensede på denne tiden av året. Denne nyheten kunne derfor ikke kommet på et bedre tidspunkt! Essence er en slags hybrid mellom toner og serum, og akkurat denne inneholder ingredienser som fukter i dybden, forbedrer hudens mikroflora og styrker hudbarrierens evne til å bekjempe ytre påvirkninger som forurensning.

Glødgiver


Rapid Reveal Peel fra Dermalogica, kr 1250.

Det er faktisk mulig å få glødende hud også på denne tiden av året. Nylig lanserte Dermalogica en veldig spennende nyhet; sin første profesjonelle, kjemiske peeling til hjemmebruk. Ingrediensene er sterke og effektive, men likevel milde nok til at du slipper rødhet og flassing. Kickstart hudfornyelsen med denne kuren over en måned eller to og gå våren i møte med et friskt og fresht fjes.

Konnichiwa!


Treatment Softener Enriched fra Shiseido, kr 580.

Inspirert av japanske skjønnhetsvaner lanserte Shiseido nylig en ny renseserie med fokus på å forebygge og beskytte. I tillegg til tre tradisjonelle renser består serien også av to softnere, som gir huden en ekstra fuktighetsboost før serum og krem, og gjør at den absorberer påfølgende produkter mer effektivt.

God som gull:

Absolue fra Lancõme, fra kr 960.

Roseekstrakter og 12 nærende oljer er heltene i Lancômes kjente og veldig kjære Absolue-serie, som denne vinteren relanseres. Produktene jobber med å minske tegn til aldring, opprettholde hudens fuktbalanse og gi gusten hud gløden tilbake. En luksuriøs og effektiv hudpleielinje som er like vakker å se på som den kjennes nydelig på huden.

Relatert

Hudens personlig trener

Huden trenger hjelp for å komme i god form

– Produktene blir på en måte som en personlig trener ...
La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.