Sunt høsthår: VI HAR TESTET KÉRASTASE EXTENTIONISTE

Drømmer du også om en velpleid manke med silkemykt, sunt og glansfullt hår? Vi har testet ut en ny hårserie som skal gjøre akkurat dette.

Publisert Sist oppdatert

Annonse/ Samarbeid med Kérastase

Etter mange uker med sol, saltvannsbading og håret i en ball på hodet, så kan håret fort bli tørt og livløst. Derfor har vi testet ut den siste nyheten til Kérastase, nemlig serien Resitance Extentioniste. Denne serien er spesifikt formulert for å styrke og pleie håret, og hvis du har et mål om lengere hår så er dette serien for deg!

I trendbildet, og blant kvinner generelt, er drømmen å ha et langt, sunt og silkemykt hår med volum og masse glans. Dette behøver ikke bare være en drøm, for det kan bli en realitet. Ofte må man klippe håret etter en sommerferie med mye saltvann, sol og dårlig pleie av håret, men nå har Kérastase en alternativ løsning. De har utviklet en serie som aktiverer hodebunnen, forsterker hårfibrenes struktur og overflate, slik at håret beholder sin elastisitet og styrke.

Voila – en hårklipp mindre og et steg nærmere drømmelengden på håret. Dette måtte vi bare teste ut!

Jeg setter meg i frisørstolen til Iris hos Hairport på St. Hanshaugen, drikker en kopp kaffe mens jeg blir forklart hva hun skal gjøre. Frisøren ser nøye på håret mitt, og jeg må tilstå både at jeg har badet ekstremt mye i saltvann i sommer, ikke har brukt noe særlig med hårmasker og har gått med håret mye i en topp. Eeeeh… det er ikke akkurat spaferie jeg har sendt håret mitt på denne sommeren.

Ingen problem, svarer frisøren. Nå skal vi først ta en kur her, deretter får du med deg hele serien som et slags «work out»-program for håret hjemme.

Hjemmetrening for håret? – slik at jeg beholder det langt og det kan bli glansfullt igjen – oui Merci!

Jeg setter meg ved vasken og legger den tørre manken min med solbleket hår i vasken, og får deretter servert et two step serum og en hårkur.

Først blir håret vasket, deretter legger de et serum i lengder og spisser, over dette igjen en spesialkur som skal sitte i cirka 10 minutter. En liten skyll og ferdig!

Tilbake i frisørstolen igjen, og mens hun føner håret mitt legger jeg merke til at min tørre manke plutselig ser utrolig sunn ut. Det har fått mer glans og ser på en måte tykkere ut. Selv misliker jeg å bruke hårmasker hjemme da håret mitt blir utrolig tungt og vanskelig å style. Men med denne kuren ser håret sunt ut, samtidig som hårstråene er lette, og i tillegg er det silkemykt, og glansfullt! Yay!

Hjemme har jeg nå brukt hele serien i noen uker, og får til stadig komplimenter for min sunne glansfulle manke, som er lett å style, og til tross for dårlig behandling av håret mitt i sommer, så har jeg beholdt lengden og forsetter å spare på håret mitt! – Tykk og fin høstflette er rett rundt hjørnet <3

Shop produktene

Serum Extentioniste Résistance fra Kérastase, kr 399// Fondant Extentioniste fra Kérastase kr 269,// Hårmasken Masque Extentioniste fra Kérastase, kr 349// Sjampoen Resistance Bain Extention fra Kérastase, kr 249.

Finn din nærmeste Kerastase salong her, og klikk deg et steg nærmere langt og sunt hår!

Powered by Labrador CMS