Høstens største trender

Endelig høst og her er trendene du må få med deg!

Publisert Sist oppdatert

Været begynner å bli kaldere og det er på tide å begynne å sette sammen høstgarderoben. I høst er det spesielt fire trender du må merke deg, og du får selvfølgelig kjøpt dem på Bubbleroom; ruter, matchende sett, fuskepels og søte knytebluser.

Trendplaggene kan mixes og matches, og styles på forskjellige måter. Her kan du få masse inspirasjon til hvordan du kan style høstens hotteste trender.

WEAR THE SQUARE

Rutene gjør comeback i høst og er et must i garderoben. Gå for ett plagg og style det med høstens mykeste strikkegensere, en stilig skinnbukse og en lekker veske, eller en helhetlig look med ruter fra topp til tå. Ruter gir deg et trendy, men klassisk uttrykk samtidig som det er sofistikert.

1. Rutetet topp, 349,-// 2. Sort bukse, 399,- //3. Silketopp, 599,- // 4. Rutete kjørt, 249,-// 5. Rutete kjole, 499,-

Tre perfekte antrekk i rutetrenden. Style en rutete genser med en sort, klassisk dressbukse for det perfekte jobbantrekket. Med en rød leppestift og et par pumps er du klar for middag med jentene, eller en hot date.

Silketopp med blondedetaljer er også veldig trendy i høst – supersexy og chic! Style toppen med et rutete blyantskjørt for en chic og feminin høstlook. Style antrekket med en blazer til jobb, og en oversized ullgenser til middag med jentene. En rutete kjole, som denne, er superkul med sneakers og skinnjakke til!

Rutete kåpe, 899,-

På jakt etter den perfekte høstkåpa? Vi elsker denne rutete, myke kåpa fra Bubbleroom.

MATCHENDE SETT

Det blir ikke mer stilig og gjennomført enn et matchende sett, enten det er med bukse eller skjørt. Silke og sateng er, som sagt, en het trend i høst og kommer også i lekre sett, som dette i plommerødt – en av høstens trendfarger. Med matchende leppestift og store krøller blir du garantert lagt merke til på fest.

Kimonojakke, 349,-// Bukse, 299,-

Matchende sett med ruter, 599,-

Med dette kule settet slår du to fluer i en smekk: ruter og matchende sett – råstilig! Det kan styles opp med hæler eller mer avslappet med boots eller sneakers.

FUSKEPELS

Fuskepelsen var ett av fjorårets nøkkelplagg i høstgarderoben, og den fortsetter også i år. Den fluffy jakken kommer i mange farger og snitt denne sesongen og gir virkelig antrekket det lille ekstra.

Flaskegrønn fuskepels, 999,-

Flaskegrønn er også en trendfarge i høst og denne fuskepelsen vil vi style med sorte skinnbukser og ankelstøvletter.

Lys fuskepels, 799,-

Denne myke fuskepelsen med hette blir herlig når det blir kaldere i lufta!

KNYTEBLUSER

Bluser med knyting er også en av høstens trender. Style de med skinnbukser, jeans eller skjørt. Hvis du synes at sløyfer er for sukkersøtt, kan du lage en liten knute i stedet.

Prikkete bluse 349,-// Hvit bluse, 349,-

De trendy prikkene vi har sett hele sommersesongen, blir med videre inn i høsten. Det samme blir rysjene. Denne supersøte blusen er perfekt både til hverdags og fest. En hvit, klassisk bluse blir aldri feil og er en naturlig del av den perfekte basisgarderoben.

Gul knytebluse, 399,-// Blomstrete bluse, 349,-

Gul framhever sommerens glød og knytingen i livet gir deg en flatterende fasong. Og blomstermønster blir også med inn i høsten.

Les mer om høstens trender her!

Powered by Labrador CMS