På badet med Anne Line Leonthin

Vi har tatt en titt på baderomshyllen til «hud-guru», Anne Line Leonthin. Her er hennes beste tips for en «mindfull» start på dagen og tonnevis av glow!

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips – Anne Line Leonthin er en av de vi gjerne stjeler noen hemmelige beauty-tips fra!

Forrige uke var vi på «besøk» hos Rikke Krefting – se baderomshyllen hennes her.

Anneline er «hud-guruen» som it-jenter sverger til når det kommer til hudhelse. Hun er kosmetisk sykepleier og jobber til daglig på Beth Beauty Medispa, og er kjent for å gi sine kunder glødende fresh hud, men hva gjør hun egentlig hjemme på sitt eget bad? Her er hennes tips for hvordan å gi sin egen hud en daglig boost!

Hvordan ser hudrutinen din ut?

– Haha, jeg mistenker at den ser avansert ut, men etter så mange år tar det meg ikke mer tid en jeg kan avse på daglig basis. Tiden på badet er den ultimate velvære for meg og det er her jeg setter tonen for dagen. Jeg starter med å spraye en av Aveda sine chakra sprayer i dusjen, ta noen dype pust og setter intensjonen for dagen. Da jeg reiste mye i jobbsammenheng pre-korona hadde jeg disse med hvor en jeg var. Jeg elsker duftene og de fungerer også utmerket som en pick me up utover dagen eller for å roe ned etter lang dag. Jeg renser huden med Zo Exfoliating Cleanser og bruker en Foreo hver morgen, og exfolierer med Zo sin Dual Action Scrub annenhver dag. Jeg foretrekker alltid å skrubbe om morgenen for å få et bedre make up resultat og masse glød som varer utover dagen! Jeg har det siste året blitt helt frelst av merket Skin Better Science. Jeg elsker effektive produkter uten nedetid, og de leverer på alle punkter. Jeg starter alltid med å påføre øyekrem, her bytter jeg på 4 ulike favoritter ut fra søvn, livsstil og hudtilstand. Instant Effect Eye Gel fra Skin Better er helt fantastisk på hovene øyne, så den bruker jeg alltid på kvelden hvis jeg får lite søvn eller har spist veldig salt mat. På dagen bruker jeg Even Tone Correcting Serum og Alto Defense før jeg påfører foundation med spf 20, ganske så umiddelbart etter at jeg har påført krem. Mitt lille triks for foundation skal smelte bedre inn i huden, og gi et super naturlig resultat. Hvor mye jeg sminker meg varierer også utifra hvor mye tid jeg har. Jeg liker best en naturlig glødende hud i kombinasjon med markerte øyne og bryn. Og nå som vi bruker maske hele tiden, er jo markerte øyne også en vinnerlook, tenker jeg!

– Jeg sverger til solfaktor 50 hver vår og sommer, og liker best de i pudderform da jeg kan påføre den over sminken. Resten av året bruke jeg spf 20. På kvelden starter jeg med å fjerne sminken med Bioderma Micellar vann, før jeg varierer på ulike renser fra Skin Better Science ut i fra hvordan huden føles. Jeg tar en kjapp dusj for å rense av meg dagen før jeg smører kroppen med Augustinus Bader sine kroppsprodukter, og noen dråper med Sleep Well olje som jeg blander inn i produktene. Det holder tørr og irritert vinterhud silkemyk selv på de kaldeste og mørke dager! Jeg påfører øyekrem, Alpharet Clearing Serum og Alpharet Overnight Intensive krem for maksimal talgkontroll og cellefornyelse over natten. Kremene jobber mens jeg sover. Vinn vinn spør du meg.

Hvilke tre produkter kan du ikke leve uten?

– Jeg er nok ingen god kandidat for hverken Robinson ekspedisjonen eller backpacker tur. Min bagasje har stort sett to rom og kjøkken hehe. Så å velge ut tre produkter er tøft! Jeg har noen produkter jeg har brukt i veldig mange år og som jeg mest sannsynlig vil bruke så lenge de selges. Zo Exfoliating Cleanser et et produkt jeg elsker. Det er ingen anen rens som holder talgproduksjonen min mer i sjakk en denne, og den har vært en del av morgenrutinen min siden den kom til Norge for mange år siden. Dermalogica sin dusjgele har jeg brukt så lenge jeg kan huske og det er fortsatt min absolutte favoritt både på lukt og hvordan jeg føler at huden blir ren uten at man blir helt knusk tørr og strippet for alt av fettstoffer. Nuxe sin shimmer olje til kropp kjøpte jeg første gang i Frankrike for 15 år siden og den har vært en fast følgesvenn siden. På vinteren bruker jeg den mest på brystet og armene, men på sommeren er det ingenting som slår denne på solkysset hud over hele kroppen. Haha, bare pass litt på omgivelsene, det kan fort bli glitter både her og der.

Har du en signaturduft?

– Jeg elsker parfyme! Tuscan Leather fra Tom Ford har vært min signaturduft i mange år, men nå har jeg akkurat brukt opp flasken så jeg er faktisk på leting etter en ny signaturduft... Men jeg liker nå å bruke flere ulike parfymer fra Tom Ford, også mikser jeg de for å gjøre duftene enda mer personlige og unike.

Hva er skjønnhet for deg og har det forandret seg gjennom covid?

– Skjønnhet for meg er så mye og jeg inspireres av alle de fantastiske menneskene jeg møter, naturen, havet, mote, interiør, kunst og gjennom reiser til fjernt og nært For meg er skjønnhet en følelse. Noen ganger møter vi mennesker eller vi kommer til steder som fasinerer oss på et helt nytt nivå. Hva vi stråler ut er en refleksjon av hva vi bærer på innsiden, og skjønnhet for meg er å være og bære seg selv på din mest autentiske måte. Gjennom covid har jeg blitt minnet på hvor utrolig stor del av meg møtet med andre er og hvor mye jeg elsker å utforske alle aspekter av skjønnhet. Jeg gleder meg til å bli inspirert igjen, til å komme meg ut av kosedressen og føle meg fri! En så lenge så nyter jeg koselige kvelder hjemme med Thomas –samboeren min, mine daglige velvære rutiner og er evig takknemlig for å ha verdens beste familie, venner og jobb!

Powered by Labrador CMS