Få beauty-looken til Anja Rubik

Foto: Getty Images

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!

Publisert Sist oppdatert

Er det en dame vi har skikkelig girlcrush på, så er det supermodell Anja Rubik, og hennes beauty look under årets Met-galla i New York var rett og slett griselekker.

Med en glitrende, gjennomsiktig svart kjole med lyseblå og hvite fjærdetaljer fra Saint Laurent, svart truse under og liten clutch, var denne looken helt perfekt!

Foto: Getty Images

Vi elsker den rocka og glamorøse kjolen i kombinasjon med naturlige beach waves, solkysset hud og rocka øyensminke. Looken er både effortess men også uber-glamorøs. Perfekt sminke for neste date night, eller når man bare vil føle seg litt ekstra sassy...

Slik får du beauty-looken Anja Rubik:

Foto: Getty Images

Spray håret med en saltvannsspray – vi elsker denne fra Wella:

Eimi Ocean Spritz fra Wella, kr 108.

Krøll håret i lengdene og bytt på hvilken vei du krøller håret, dette trikset gir en mer avslappet look. Husk å krøll håret bort fra ansiktet på fronten. Her får du en steg-for-steg-tutorial på hvordan du får beach waves med rettetang.

Krølltangen som gir perfekte krøller fra Babyliss, kr 435.

Etter at krøllene er avkjølt så sprayer du lett over med den ultimate styling-sprayen, nemlig Dry Texturizing Spray fra Oribe. Denne gir det lille ekstra av sexy tekstur du ønsker for å oppnå sexy beach waves á la Anja Rubik.

Dry Texturizing Spry fra Oribe, kr 500.

Skal du på date eller fest? Start preppen dagen før! Denne selvbrunningsmisten er en favoritt hos samtlige i ELLE redaksjonen, da den gir en helt fantastisk glød – i tillegg til at den lukter himmelsk av kokosnøtt!

Spray lett over rent ansikt og hals, la det tørke og voila – gyllen, solkysset hud akkurat som Rubik.

Selvbrunningsmist fra James Read, kr 309.

For en ultimat glød-look er det best å bruke en primer med lysreflekterende pigmenter, slik som denne fra Ole Henriksen. Denne kan du bruke alene eller blande med din foundation for å gi hverdagssminken det lille ekstra.

Primer fra Ole Henriksen, kr 495 (annonse).

For en glødende gudinne-look a la Anja Rubik kreves det rikelig med highlighter, og dette cult-produktet er et must i enhver make-up artist sin veske.

Luminizer x Quad fra det anerkjente økologiske beautymerket RMS har alt du behøver. De fire fargene kan man bruke hver for seg eller blande de sammen. Den lyseste, Luminzer x, er perfekt å bruke i øyekroken for å åpne blikket, Luminizer Nude er perfekt å bruke langs neseryggen, og under brynsbenet. Fargene Champagne Rose og Champagne Fizz er perfekte å blande sammen på kinnbeina for glødene, solkysset glød.

Beauty Luminizer x Quad fra RMS, kr 540.

Et naturlig farget lipgloss med litt farge er perfekt for denne looken, og den bestselgende glossen, Spite, fra Mac har nærmest blitt et kult-produkt grunnet den utrolig fine fargen.

Lipglossen Lipgloss i fargen Spite fra Mac, kr 195 (annonse).

Ramm inn øynene med en kajal på våtlinjen. Bruk en tynn, svart kajal og gjerne «smudge» den litt hvis du føler for å se litt ekstra rocka ut.

Eyeliner Phyto-Khol Star Waterproof i fargen Sparkling Black fra Sisley, kr 435.

Avslutt looken med flere lag med svart maskara, et voila – du er klar! Solkysset glam-look á la Anja Rubik

Volume Million Lash Maskara fra Loreal Paris, kr 179 (annonse).

Powered by Labrador CMS