En vakker hud trenger å boostes innenfra...

Beautyhack kollagenpulver

Hold huden ung med dette beauty-hacket!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid Oslo Skin Lab

Vi i ELLE er opptatt av å ta vare på huden vår, men for å holde huden "ung" og sunn, er det ikke nok med bra utvendig hudpleie, huden trenger også å boostes innenfra. Dette kan du gjøre ved å ha et sunt kosthold og sørge for at kroppen får i seg det den trenger av viktige byggestener.

Vårt beste beautyhack – kollagenpulveret The Solution

Vi sverger til The Solution Beauty Collagen – som bidrar til økt spenst og mindre linjer i huden.

The Solution har klinisk bevist effekt på rynker, linjer og cellulitter og er et 100% naturlig produkt som kommer i pulverform. Det er helt smaksnøytralt og kan fint blandes i alt fra kaffe og smoothie til bare vann.

ELLEs moteredaktør Caroline Skjelbred har tatt The Solution i to år.

– Jeg sverger til The Solution og elsker hva det gjør med huden min! Huden får en skikkelig boost – mer spenst, færre linjer og mer glød. Jeg elsker også at den jobber med huden ellers på kroppen også.

Kollagenet i huden avtar jo eldre du blir, i tillegg gjør f eks eksterne faktorer som mye soling, at kollagenet bryter raskere ned på grunn av dannelsen av frie radikaler, noe som kan føre til tidligere tegn på aldring og mindre elastisitet i huden.

Beauty Collagen-pulveret kommer i små dagsdoser, som du enkelt kan ta med på reise eller ha lett tilgjengelig for å opprettholde en god hudpleierutine.

Anine Bing + Oslo Skin Lab

Den LA-baserte designeren Anine Bing er Oslo Skin Labs nye globale ambassadør. Hun tok selv kontakt med brandet fordi hun hadde hørt om kollagenpulveret og The Solution sine positive effekter fra sine skandinaviske venner.

Etter å ha testet produktet over flere måneder, var hun rett og slett så hektet at hun ønsket å bidra i lanseringen av Oslo Skin Lab i USA.

– I dag, etter 5 år på markedet, selger Oslo Skin Lab produkter til hele verden fra vår nye base i USA – med god hjelp fra Anine! Det er så gøy at vi må klype oss i armen innimellom - for å jobbe sammen med Anine Bing og å se Oslo Skin Lab ta verden med storm er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse.

Bestill The Solution med ELLE-rabattkode

Med rabattkoden ELLE60, får du 60% rabatt på første pakke og deretter 30% rabatt på de neste forsendelsene.

Det er ingen bindingstid og pakken kommer direkte i postkassen.

Powered by Labrador CMS