Nå blir datteren til Angelina Jolie designer

Foto: Getty Images

Dukket opp på rød løper i eget design.

Publisert Sist oppdatert

Angelina Jolie dukket nylig opp på filmpremiere i Los Angeles i forbindelse med hennes nye film Maleficent: Mistress of Evil. Med seg hadde hun fem av seks barn, Pax 15 år, Zahara 14 år, Shiloh 13 år; og Vivienne og Knox 11 år.

Datteren Zahara Jolie Pitt hadde for anledningen på seg smykker fra sin egen smykkekolleksjon!

Her viser Zahara et av smykkene fra kolleksjonen sin. Det er uvisst om øredobbene til Angelina også er fra kolleksjonen.

Går i mammas fotspor

14 år gamle Zahara har nemlig designet sin egen smykkekolleksjon i samarbeid med den amerikanske smykkedesigneren Robert Procop. Designeren sto også bak forlovelsesringen med 16 karat diamanter, som Brad Pitt ga til Angelina Jolie i sin tid.

Brad og Angelina giftet seg i 2014, men ble skilt to år senere i 2016.

The Zahara Collection

Zahara Jolie Pitt er ikke den første i familien Jolie som gjør et samarbeid med Robert Procop. Angelina Jolie gjorde også en samarbeidskolleksjon med Robert Procop i 2012.

Smykkekolleksjonen til Zahara Jolie Pitt, The Zahara Collection, vil blant annet bestå av hvite og rosa kvartsjuveler og rosa safirsmykker. Smykkekolleksjonen vil være tilgjengelig i ulike Saks Fifth Avenue-butikker verden over fra november av.

Deler av overskuddet fra kolleksjonen vil gå til den veldedige organisasjonen House of Ruth Shelters. En organisasjon som hjelper til med å finne nye hjem til kvinner og barn som har blitt mishandlet.

Angivelig skal en av grunnene til at Angelina Jolie valgte å gå fra skuespillermaken Brad Pitt være at han var voldelig på et fly mot eldstesønnen Maddox.

Filmen Maleficent: Mistress of Evil, har norgespremiere 16. Oktober.

Powered by Labrador CMS