Angelina Jolie ignorterte Jennifer Aniston

Det var en mildt sagt kjølig tone mellom Angelina Jolie og Jennifer Aniston under årets Golden Globe utdeling.

Publisert Sist oppdatert

Søndag var det duket for den årlige Golden Globe prisutdelingen i Los Angeles, hvor blant annet Oprah Winfreys takketale har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier. Men også en viss kjølig tone mellom to eksfruer har blitt et hot samtaleemne.

Unngikk hverandre på den røde løperen:

På søndag møtte nemlig ekskonene til Brad Pitt hverandre for første gang siden skilsmissen mellom Pitt og Jolie i 2016. Angelina Jolie og Jennifer Aniston har vært alt annet enn gode venner siden Brad Pitt forlot Jennifer Aniston for Jolie i 2005. Og de vekslet ikke en gang blikk med hverandre under årets prisutdeling.

Da Jennifer Aniston stod på scenen for å dele ut en pris, hadde hun alles oppmerksomhet bortsett fra en. Angelina var nemlig mer opptatt av å se ned på bordet hun satt ved, enn å se opp på sin bitre fiende. Og dette fikk skuespiller Dakota Johnson, som snart er aktuell med den siste Fifty Shades filmen, med seg.

https://www.instagram.com/p/BdrDqqdhNkC/

Dette bildet av Dakota Johnson, Angelina Jolie og Jennifer Aniston sier mer enn tusen ord! Mens Jennifer Aniston står på scenen for å dele ut en pris, ser Angelina ned på noe foran seg og Dakota Johnson merker tydelig den kjølige stemningen mellom de to ekskonene.

Angelina Jolie og Jennifer Aniston unngikk også hverandre på den røde løperen ved å holde lang avstand til hverandre, noe som ble lagt godt merke til av både fans og fotografer.

Powered by Labrador CMS