Denne skuespilleren erstatter Samantha i "And Just Like That..."

Foto: Getty Images

Nå er det klart – denne skuespilleren erstatter Samantha i rebooten av "Sex And The City"!

Publisert Sist oppdatert

Som de aller fleste har fått med seg så er innspillingen av And just like that..., nemlig rebooten av Sex and the City, i full gang. Allerede har vi hørt rykter og sett stilikonet Carrie Bradshaw i unike stylinger,og vi kan faktisk ikke gjøre noe annet enn å glede oss.

Men, det store spørsmålet er – hva skjer med Samantha Jones?

Hun erstatter Samantha

Da casten for rebooten ble bekreftet kokte det på sosiale medier da det viste seg at Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall, ikke skulle være med i serien. Det har vært mye spekulasjoner rundt hva som skjer med Samantha i rebooten og vi har ventet i spenning (lenge!!) på fasiten. Tidligere denne uken ble det bekreftet at den skuespilleren som blir en del av venninnegjengen og som erstatter Samantha i And just like that... er – Nicole Ari Parker. Det skriver The Guardian på sine nettsider.

Bye, Samantha Jones. Hello, Lisa Todd Wexley, skriver CNN i en artikkel om rollebyttet tidligere denne uken.

https://www.instagram.com/p/CSp7bbLt0Hj/

Nicole Ari Parker skal nemlig spille Carrie Bradshaws nye bestevenninne, Lisa Todd Wexley. Det hintet også Sarah Jessica Parker om på sin Instagram-profil sist uke, hvor alle i den ikoniske venninnegjengen var samlet, før ryktene var hundre prosent bekreftet. Den amerikanske skuespilleren er fra tidligere mest kjent for sin rolle som Becky Barnett i Boogie Nights og som Teri Joseph i serien Soul Food.

Det er enda ikke bekreftet når serien er tilgjengelig på HBO, men det vi vet er at innspillingen er godt i gang. Vi får smøre oss med tålmodighet en liten stund til...

Enn så lenge kan du lese alt vi vet om rebooten av "Sex And The City" her!

Powered by Labrador CMS