Alt vi vet om rebooten av 'Sex and The City'

Foto: Getty Images

Dette vet vi om 'And Just Like That...'

Publisert Sist oppdatert

OBS! Denne artikkelen inneholder mulige(!) spoilers.

"Once upon a time an English journalist came to New York".

Slik lyder den første setningen i den aller første episoden av Sex and the City. Voiceoveren til spaltisten, Carrie Bradshaw, er inspirasjonen bak tittelen til seriens «reboot», And just like that...

Helt siden serien om Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte dukket opp på skjermen for første gang i 1998, har Sex and The City vært elsket, men også til tider hatet, av fans verden over.

To generasjoner (og kanskje til og med tre?) har sett de fire venninnene finne ut av tredveårene på elektriske Manhattan i New York – hva gjelder kjærlighetsforhold, karrierer, familieliv og alt som følger med de ulike fasene av livet.

I to SATC-filmer, med mildt sagt blandede anmeldelser, fra 2008 og 2010, fikk vi se fortsettelsen på livene til damene og deres "bedre halvdeler" – og nå, 11 år(!) etter, får vi endelig se hva som har skjedd med favorittene.

Hva skal serien handle om?

Serien, som kommer i 10 deler på 30 minutter hver, skal fortsatt omhandle livene til Carrie, Miranda og Charlotte – og ut i fra bildene fra settet, ser det ut til at mye vil utspille seg på Manhattan, New York – hvor ellers!?

Det er mye som er sagt om denne serien, og det kommer til å spekuleres helt frem til premieren, men ett rykte det er verdt å nevne. Flere kilder, blant Page Six, melder om at Carrie og Mr. Big er midt i en bitter skilsmisse når vi gjenforenes med karakterene. Dette skal angivelig ha blitt avslørt gjennom at en del av manuskriptet skal være lekket. Enter, Aidan?

Den samme artikkelen nevner også at Carrie nå jobber som host for en podcast, noe som definitivt er bedre nyheter enn ekteskapsproblemene til Carrie og Big. Uansett rykter, så krysser vi fingrene for masse drama!

Hvem er med i 'And just like that...'?

HBO har bekreftet følgende cast: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis), Mr. Big (Chris Noth), Aidan (John Corbett) og Steve (David Eigenberg).

I tillegg får vi et gjensyn med favoritten Stanford Blatch, den famøse eksen, Natasha (Bridget Moynahan) og ikke minst Charlottes trofaste mann, Harry Goldeblatt.

Instagram-profilen til serien publiserer også stadig bilder av nye rollefigurer som blir så se, blant annet Sara Ramíres – kjent fra Greys Anatomy.

Hvem er ikke med?

Dette har du antakelig allerede fått med deg, da det har kokt over av raseri fra fans på sosiale medier. Men...Samantha, spilt av Kim Cattrall, blir altså ikke å se i rebooten. Det blir veldig spennende å se hvordan de har skrevet den populære karakteren ut av serien. La oss håpe det ikke har skjedd noe alvorlig, slik at det finnes håp for et gjensyn med manges favoritt.

Hvor kan du se serien?

«And just like that...» kommer på HBO slik som originalen, Sex and the City.

Når kommer serien?

Det er enda ikke bekreftet når serien har premiere, men skal vi tro bildene som florerer på nettet og sosiale medier om dagen, så er innspillingen godt i gang. Det er vel lov å håpe på denne høsten?

Foto: Getty Images

Hvem gleder seg?

Hvis du syns det er lenge å vente, sjekk ut podcasten Sentimental in The City i mellomtiden, med hosten fra Sentimental Garbage, Caroline O’Donoghue og forfatter og podcaster, Dolly Alderton. Her dykker O'Donoghue og Alderton dypt inn i SATC-verden, og diskuterer alle temaene som serien tar opp – på godt og vondt.

Poscasten So I Got to Thinking – The Sex and the City Podcast med Juno Dawson og Dylan B Jones kan også varmt anbefales. Dawson og Jones går gjennom hele serien, episode for episode, og spør seg; hvordan ville vi svart på Carries spørsmål i dag?

Powered by Labrador CMS