ELLES AUGUSTNUMMER ER UTE NÅ!

Les sjefredaktør Signy Fardals leder fra magasinet her.

Publisert Sist oppdatert

"Jeg tipper at du – når du leser denne utgaven av ELLE – ligger på en solseng ett eller annet sted; enten ved havet, eller kanskje på en brygge eller ved en bassengkant. Du samler solstråler, nipper til noe kaldt i glasset og blar i ELLE ... Eller kanskje du sitter på et fly, på vei til ett eller annet sted? Du har nettopp satt deg godt til rette i flysetet, spist det ikke så veldig gode måltidet som serveres om bord, kanskje bestilt deg et glass hvitvin eller en kaffe, og endelig kan du slappe av.

Du har selvsagt pakket månedens utgave av ELLE i reiseveska, ingenting forkorter flyturen bedre enn godt lesestoff.

Eller kanskje er du på hytta? Ogakkurat nå har du lagt deg godt til rette i hengekøya for å ha en liten timeout for deg selv.

Uansett – det er store sjanser for at du har ferie. Og om du ikke har ferie akkurat nå, så har du hatt ferie – eller enda bedre; du skal ha ferie. Og selv om du av en eller annen grunn ikke skal ha ferie i sommer, så er det likevel nesten ikke til å unngå å komme i feriemodus akkurat nå. Kanskje du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i ferien? Da anbefaler jeg deg å lese reisereportasjen i denne utgaven, om Algarve-kysten i Portugal. Jeg fikk iallfall lyst til å dra dit etter å ha redigert reportasjen. Om du ikke har noen å reise med, eller helst vil dra på tur alene, så får du mange tips på Ryk & reis på side 117 .

Vi har – som alltid – sørget for mye godt lesestoff. For eksempel så anbefaler jeg på det varmeste intervjuet med månedens coverjente, skuespilleren Amanda Seyfried. Hun er en tøff og tydelig, stolt og høylytt forkjemper for likelønn mellom kvinner og menn i Hollywood. I intervjuet forteller hun blant annet at i den første Mamma Mia-filmen var lønna hennes bare 10 prosent av den lønna hennes mannlige motspiller fikk. Det er jo egentlig helt utrolig! At en slik forskjellsbehandling foregår i våre dager! Dessverre er ikke Amanda det eneste eksempelet på hvordan kvinner og menn behandles ulikt i arbeidslivet, og Hollywood er heller ikke det eneste stedet der slik forskjellsbehandling foregår. Jeg tror det er superviktig at vi alle gjør som Amanda, at vi snakker høyt om diskrimineringen i arbeidslivet, og at vi gjør noe for å få bukt med den. La deg inspirere til handling i intervjuet på sidene 34–38.

Amanda Seyfried er girlpower, og det er sannelig også vår egen Leila Hafzi. Kjendisdesigneren står foran en spennede høst; hun skal bli mamma for første gang – og det med to pappaer. Les hennes historie på sidene 50–53.

I moteseriene i denne utgaven møter du de svenske tvillingsøstrene i Say Lou Lou og den norske modellen Sophia Lie. Her finner du masse inspirasjon til sensommerens garderobe. Ellers i denne utgaven kan du se bildene fra sommerens store happening, nemlig ELLE-festen. Det ble som alltid en fantastisk kveld, og vi gleder oss allerede vilt til neste ELLE-fest.

- Jeg ønsker deg en fortsatt god sommer, hvor enn du måtte befinne deg. Selv må jeg løpe hjem og pakke til en 2 ukers roadtrip i Toscana, Italia. Så jeg regner med at iallfall jeg ligger på en solseng ved et basseng og nipper til noe kaldt i glasset når du leser dette. "

Powered by Labrador CMS