Fått med deg denne nye serien?

Foto: Viaplay

Med stjerner som Thea Sofie Loch Næss og Sofia Tjelta i den nye serien Delete Me, kan jo ikke denne serien bli noe annet enn bra...

Publisert Sist oppdatert

Delete Me: Nå har nyheten om at den nye dramaserien Delete Me har premiere på Viaplay søndag 7. mars. Og den første teaseren er ute!

Delete Me

Med skuespillere som blant annet Mio fra Hjerteslag, Thea Sofie Loch Næss og dattereren til Pia Tjelta, Sofia Tjelta og Axel Bøyum fra Heimebane og Amalia Holm må jo denne serien bare bli bra.

– For en stjernekombo!

Serien tar oss med på innsiden av russetiden og hva ungdommer kan oppleve i dag ved at hele verden, med bare ett tastetrykk og en story på Snapchat, kan alle få med seg alt.

"Bestevennene Marion og Marit har planene klare: overleve russetiden, sikre stipend til Miami og utforske livet – sammen. Alt endrer seg etter at en intim video av Marion blir spredt uten hennes kjennskap eller samtykke."

https://www.youtube.com/watch?v=4ghx6gyG9u4&feature=emb_title

Ulempen ved sosiale medier

Regissør Marie Kristiansen, som også har regissert Unge Lovende, har selv snakket med ungdom som skal ha opplevd blant annet spredning av intime bilder, utestengelse og dobbeltmoralen som herjer mellom kjønnene.

Kristiansen tror selv at det er blitt vanskelige å være ung etter at sosiale medier ble en så stor del av hverdagen blant unge mennesker.

– Sosiale medier og internett har gjort det farligere å være ung. Før var ungdomstiden et relativt lukket univers. Tabbet du deg ut var det ofte innenfor et lite, tett miljø. Nå risikerer du å bli definert resten av livet på grunn av et lite feilgrep i fylla, som ikke en gang trenger å være din feil, forteller serieskaperen i en pressemelding.

Delete Me har premiere på strømmetjenesten Viaplay 7. mars, og alle episodene slippes samtidig.

– Vi gleder oss og vi er så glad for at et slikt budskap blir vist på tv-skjermen!

Foto: NENT Group

Powered by Labrador CMS