Dette er den nye it-veska kjendisene sverger til

– Og nå er den endelig tilgjengelig for oss også....

Publisert Sist oppdatert

Alexander McQueen Story Bag: Selena Gomez, Naomi Campbell, og så og si alt som kan stå og gå av kjendiser, har blitt observert med denne it-veska i hånda.

Og nå står den på vår ønskeliste også...

Alexander McQueens nye "Story bag"

Kaia Gerber, Selena Gomez, og Naomi Campbell er alle inspirerende motepersonligheter og den siste tiden har de alle tre blitt observert med den nye Story-veska fra Alexander McQueen.

I går hadde den endelig verdenslansering.

Foto: Getty Images.

Både Naomi og Kaia Gerber har blitt observert med vesken den siste tiden. Over ser du Kaia Gerber med vesken under moteuka i Paris i september.

Foto: Getty Images.

Naomi Campbell på første rad under Alexander McQueens motevisning i Paris.

Og det er kanskje ikke så rart at det er så mange som er helt "obsessed" med veska!

Du kan nemlig bære den på tre ulike måter og silhuetten har et klassisk vintagepreg som gjør at den passer til det meste i garderoben.

Vesken har en skulderrem som du kan ta av og på, samt et lite håndtak på toppen av vesken som gjør at du kan ha den over håndleddet og den har et genialt gullhåndtak foran på vesken som gjør at du kan bære den som en clutch.

Foto: Getty Images.

Den klassiske vesken kommer i fem forskjellige farger, svart (med røde detaljer), fuksiarosa, blodrød, hvit og mosegrønn.

De er alle inspirert av ulike blomster, som også gikk igjen i Alexander McQueens S/S 20-kolleksjon.

Vesken har en cirkapris på 21.000 kroner, så dette er virkelig en investering. Men vi har troen på at dette blir en av de it-veskene som virkelig kommer til å bli slå an i 2020.

Kilde: ELLE.com og Alexander McQueen

Powered by Labrador CMS