ELLE-profil blir skuespiller

Globetrotter, modell, skribent, filmskaper, gründer, administrerende direktør og nå; skuespiller. Aleksandra Ørbeck-Nilssen er alltid klar for nye og spennende utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Aleksandra Ørbeck-Nilssen: ELLE-influenser og bidragsyter Aleksandra Ørbeck-Nilssen er ingen nykommer foran kamera, og har gjort både moteserier og cover for ELLE og flere internasjonale motemagasiner. Nå debuterer hun også som skuespiller i den nye norske filmen Swingers.

Norsk komedie

Castet i Swingers: Morten Ramm, Mikkel Bratt Silset, Kristine Ullebø, Stig Frode Henriksen, Aleksandra Ørbeck-Nilssen, Zahid Ali og Evy Kasseth Røsten. Foto: Nordisk Film

Swingers har premiere denne fredag 11. oktober, og filmen beskrives som en "feelgood-komedie med Norges morsomste cast".

Regissørene Andrejs Ekis og Stig Frode Henriksen har fått med seg blant andre Morten Ramm, Zahid Ali, Evy Kasseth Røsten og Kristine Ullebø, i tillegg til Aleksandra, på laget.

Filmen handler om to samboerpar som kjeder seg i hverdagen og bestemmer seg for å møtes – og ting går kanskje ikke helt som forventet. Her er det duket for en del kleine og komiske situasjoner, i hvert fall hvis vi skal tro traileren som du kan se her.

Foto: Nordisk Film

Norske Aleksandra Ørbeck-Nilssen (29) har litt av en CV til tross for sin unge alder.

Allerede som 15-åring dro hun ut i verden for å jobbe som modell, og bodde både i New York og Paris.

Hun har bodd i Namibia siden hun som 18-åring dro dit for å jobbe med ville og truede dyr, og jobber til vanlig som administrerende direktør i Nanofasa Conversation Organisation, som hun også var med på å starte.

Når hun ikke jobber for å bevare natur, dyr, kultur og miljø i Afrika, reiser hun verden rundt på jobb som modell, aktivist, fordragsholder, filmskaper og nå også som skuespiller.

Les mer om henne på bloggen hennes, eller følg henne på instagram: @alekswildchild

Vi gleder oss til å se ELLE-profil Aleksandra i aksjon på lerretet!

Powered by Labrador CMS