Slik får du ekte påskestemning hjemme

Aker Brygge tar alle forhåndsregler for å sikre en trygg handel. Nå leverer de til og med hjem til deg!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aker Brygge

Påskestemningen har inntatt Aker Brygge – men i disse dager er det ikke like enkelt å nyte vårt favorittsted med venner og familie. Derfor tok vi turen innom Brygga for å samle inspirasjon til hvordan du får ekte påskestemning hjemmefra.

Noen butikker på Aker Brygge holder fremdeles åpent. Og det er fint å se at brygga har tatt alle forhåndsregler som skal til for å sikre en trygg handel, slik at vi snart kan nyte alt det koselige på brygga igjen! Så tar du turen, husk å holde god avstand og ta hensyn.

CONCIERGE-TJENESTE

Vil du ha varer sendt direkte hjem til deg? Det fikser Arnfinn, Aker Brygges egen concierge. Han tilbyr både handlehjelp og hjemlevering av varer og take-away for de som holder seg hjemme .

Skikkelig påskestemning på brygga!

Aker Brygge har alt du trenger for å skape kos hjemme i påsken. Invester i en deilig kosedress, kjøp med deg påskekaffe og fine påskeliljer, kos deg med deilige beautyprodukter og klikk hjem brettspill og puslespill som passer for hele familien.

Påskekaffen er her!

Endelig har årets påskekaffe kommet til Kaffebrenneriet, de har også påskeegg og andre deilige godter du kan ta med deg hjem og dele med de du er glad i.

Kjøp med deg en fin blomsterbukett hjem!

Floriss holder åpent, så pass på å ta med en bukett med påskeliljer som kan friske opp hjemmet ditt.

Floriss Aker Brygge leverer også hjem til døren i Oslo, Asker og Bærum for kun 100,- Ring 91654326 eller send mail til akerbrygge@floriss.no

Sjekk ut den nye Johanna Ortiz-kolleksjonen til H&M

Endelig er denne fine kolleksjonen i salg på H&M! Kolleksjonen er proppfull av lekre sommerkjoler som vi vil sikre oss allerede nå.

Det er jo viktig å pynte seg litt, selv om man bare skal være hjemme og disse kjolene passer perfekt når du skal pynte deg litt ekstra i påsken!

Shop på salget

Du kan gjøre en masse kupp akkurat nå! Både COS og H&M har startet salget! Og vi synes vi fortjener noe ekstra i disse tider...

Nyt et deilig hjemmespa

Hos Rituals finner du alt du måtte trenge for en koselig spakveld hjemme i påsken.

Den rike og fløyelsmyke kroppskremen fra The Ritual of Happy Buddha er beriket med energigivende søt appelsin og sedetre, og tilfører huden næring samtidig som den tilfører positivitet til sjelen.

Shop påskepynt hos H&M Home

I år starter vi påsken tidlig og har allerede begynt å pynte opp hjemmet med fin påskepynt. Hos H&M Home har de så mye fin påskepynt til en billig penge!

Invester i en kosedress

Vi ønsker oss denne kosedressen fra Fine - Du finner den hos You & I! Sjekk ut nettbutikken deres, hvor de både kan friste med rabatter og hjemlevering for øyeblikket.

Kjøp det du trenger til hjemmekontoret ditt!

Airpods er et absolutt must i disse hjemmekontor-tider og Eplehuset på Aker Brygge tilbyr nå gratis hjemkjøring av varer! Tror vi skal klikke disse hjem i kveld...

Klikk & Hent hos Ark

Hva er vel påsken uten brettspilll for hele familien?

Nå har ARK 40 % på alt av spill og puslespill. Klikk deg inn på Ark.no og bestill det du måtte like, deretter kan du enkelt hente produktene hos Ark på Aker Brygge.

Husk solkrem!

Det er ekstremt viktig å smøre seg med solkrem i påsken. Selv om man bare sitter i solveggen hjemme.

Vi sverger til Rudolph Skin Care og ble i ekstase da vi fant ut at de selges på Vita på Aker Brygge. Rudolph solkrem finnes til både liten og stor!

Sjekk ut oversikt over midlertidige åpningstider hos butikker og serveringssteder HER!

Powered by Labrador CMS