ELLE x Aker Brygge

Bli med oss på shopping! Vi tok en titt på alle vårnyhetene som har kommet til brygga og koste oss med lunsj i sola.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aker Brygge

ELLE er så stolte over vårt nye samarbeid med shoppingdestinasjonen Aker Brygge.

Siden juni 2017 har vi hatt kontorer på Aker Brygge og brygga er blitt en del av vår hverdag. Alt fra kaffekopper i solveggen, til shopping og lunsjer. Vi bruker virkelig store deler av livene våre her!

Vi gleder vi oss til å dele alt fra tips og våre favoritter, til ulike eventer som skal skje på Aker Brygge i tiden fremover.

Vi kommer blant annet til å arrangere et stort utendørs klessalg i april. Mer informasjon kommer!

Breakfast Club 19. Mars

Den 19. mars inviterer Aker Brygge til shoppingfrokost fra klokken 8-10. Det blir masse gode tilbud i de ulike butikkene, og restaurantene har dekket bord i handlegata og byr på frokost.

Det blir også mulighet for å vinne premier fra butikkene og restaurantene til verdi av 20.000 kroner!

Vil du bli med oss på eventet? Meld deg på her!

Aker Brygge er shoppingutvalget stort både når det kommer til klær og interiør.

Aker Brygge – Bli med oss på shopping!

Her finner du en rekke av våre favorittbutikker, som Rossignol, Fusalp, H&M, Vita, Milla Boutique, You & I, Mark & Brandy og Cos.

Siden vi i ELLE holder til på Aker Brygge, blir det alltid til at vi løper innom butikkene i lunsjpausen. Og i helgene elsker vi å sykle ned hit for å spise lunsj og dra på shopping med venner eller med familien.

Blomsterlykke

FlorissAker Brygge har alltid det beste blomsterutvalget.

Vi drar ofte innom denne fine blomsterbutikken for å kjøpe med oss en bukett hjem. Her har de så mange fine og vakre blomster. Både tørket og ferske!

(Ida har på seg trenchcoat fra Totême og dress og skjerf fra Acne Studios - alt fra Mark & Brandy).

Shoppingmekka

Vi må nesten innom Mark & Brandy hver eneste dag, bare for å sjekke ut om det har kommet noe nytt.

Her har de så mye fint både til dame og herre. Her finner du merker som Max Mara, Acne Studios, Totême, Ganni, Rotate by Birger Christensen og Ralph Lauren.

(Ida har på seg dress fra Acne Studios!)

Hos Euro Sko har de et så bra utvalg på sko.

Alt fra sneakers fra de største sportsmerkene, som Fila, New Balance, Nike, Puma og Converse til mer spesielle sko fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein.

Du finner også sko fra deres egne merker som Stockholm Designer Group og Dna.

Vi tok en titt på alle de fine kjolene som har kommet inn på You & I.

Skal du til varmere strøk, er på utkikk etter noe fint å ha på deg eller om du leter etter en lekker kjole å bruke i bryllup, så er dette butikken for deg.

Butikken har også masse fine små nipseting, den perfekte venninnegaven eller en liten ting til deg selv. Alt fra søte penner til hårspenner, solbriller og smykker.

Det norske smykkemerket Emilia by Bon Dep, har tatt helt av den siste tiden! Og du finner smykkene hos You & I.

Vi tok også turen innom Samsøe & Samsøe butikken, som hadde fått inn mange fine vårnyheter. Denne kamelfargede blazeren står på vår ønskeliste.

Vi falt for disse snake skin-støvlene fra Samsøe & Samsøe.

Det franske skimerket Fusalp har endelig åpnet sin første butikk i Norge. Og den finner du på Aker Brygge!

Her har de så utrolig mye fint. Alt fra lekre skibukser til fine gensere, og elegante skijakker. Vil du rocke i skibakken, er dette virkelig stedet å besøke.

Interiør-shopping

Aker Brygge finnes det også et godt utvalg av interiørbutikker. Her finner du to av våre favorittbutikker i Oslo, Milla Boutique og H&M Home.

Milla Boutique er den beste interiørbutikken i landet, spør du oss. Det er nesten farlig å gå innom, for man får lyst på alt.

På ønskelisten vår nå, står denne vakre vasen fra Abhika Interior, som er håndmalt på Sicilia.

Slapper av i drømmesofaen med godt lesestoff. Vi elsker at Milla Boutique har så godt utvalg både når det gjelder, bøker, plakater, interiør og alt annet du måtte drømme om til hjemmet ditt.

På Aker Brygge finner du også en stor H&M Home avdeling. Denne butikken er vår favoritt i Oslo, for her har de alltid godt utvalg og du finner ting som ofte har vært utsolgt hos de andre avdelingene.

Tid for lunsj

Etter en bra shoppingrunde, er det lov til å unne seg en god lunsj. En av våre favoritter på Aker Brygge, er Albert Bistro. Her har de den beste frokostmenyen i byen, men de tilbyr også brunsjmeny, lunsj og middagsretter.

Vi gikk for avokadotoast med bacon, yoghurt med bær og granola, croissanter med pålegg og makroner. De har masse deilige juicer og veldig god kaffe også.

Et perfekt sted å sitte nå som solen titter frem!

Bon Appétit!

Powered by Labrador CMS