ELLES Fashion Lunch

Vi inviterte til ELLE Fashion lunch, se bildene her!

Publisert Sist oppdatert

Annonse/ I samarbeid med Jamie's Italian Aker Brygge

Tidligere denne uken var det duket for ELLEs fashion lunch, og vi valgte å ha lunchen på Jamie's Italian på Aker Brygge. Et nydelig avbrekk i hverdagen for å feire det nye magasinet, skåle i mocktails og nyte en deilig italiensk lunch på en solfylt ettermiddag på Aker Brygge!

Litt italiensk hverdagskos beriker livet – carpe diem og buon appetito the ELLE way!

Jamie's Italian er en favorittene til ELLE-blogger Caroline Skjelbred, så derfor var det helt naturlig at hun valgte menyen.

ELLE-redaksjonen og influencerne ble servert Jamie's Famous Plank, hvitløksbrød, verdens beste oliven og bruschetta med tomat.

Deretter var det duket for litt deilig italiensk pasta med Jamie's berømte reke-linguine og ravioli mezzaluna. Pizzaen på Jamie's er også en ELLE-favoritt og da spesielt Funghi -en helt nydelig sopp-pizza, og klassikeren Julietta -en fantastisk pizza med tomat, basilikum, parmesan og mozarella – ingredienser som får livet til å bli bittelitt bedre!

Elle redaksjonen og influencerne skålte i elixi- inspirerte mocktails og Pellegrino-bobler etterfulgt av deilig grønn te.

Rett og slett en deilig og balansert ELLE-lunch, der vi feiret nytt magasin, oss selv, og for å gi litt ekstra oppmerksomhet til folk vi ELLEsker. Og best av alt; det å nyte godt selskap i kombinasjon med helt nydelig mat!

SE video fra Jamie's x ELLE lunch her:

https://youtu.be/odb--82CY0I

Smykkedesigner Erica Mathiesen, som står bak merket Miss Mathiesen, koste seg med ELLEs siste utgave – som er i salg i dag!

Skjønnhet- og helseansvarlig i ELLE, Marthe hadde mange latterkramper med ELLE-journalist Nathalie.

ELLE-bloggerne Helene Bruland og Lene Orvik – jenter vi ELLEsker.

Bloggeren Tsutsumi Hoang i trendy blazer koste seg på Jamies Italian på Aker Brygge

Vakre ELLE-blogger Benedicthe i deilige ruter!

Yummy!

ELLEs Caroline Skjelbred og smykkedesigner Erica Mathiesen nyter mocktails laget av ingefær og eplejuice.

Makeup-artisten Tomas Erdis og vakre Alexandra Joner.

Rosa er en av høstens hotteste farger, og Alexandra Hoang rocket den på en måte vi ELLEsker!

Rett og slett en deilig ELLE-lunch, der vi feiret nytt magasin, oss selv, og gi litt ekstra opperksomhet til folk vi liker. Og best av alt; å nyte godt selskap og helt nydelig mat på Jamie's Italian på Aker Brygge!

Powered by Labrador CMS