Årets gaver til morsdag og Valentines day

I år blir søndag 14. februar en helt spesiell dag. Den markerer både morsdag, Valentines day og fastelavn. I den anledning har vi samlet våre beste tips til gavene du kan gi, sammen med AKER BRYGGE.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aker Brygge.

I år skal vi feire både morsdag, Valentines day og fastelavn søndag 14. februar, og aldri har det føltes mer riktig å feire kjærligheten og alle verdens mødre på samme dag! Det at vi kan spise utallige fastelavnsboller gjør dagen enda bedre. Når vi ikke sitter på hjemmekontor, holder ELLE-redaksjonen til på Aker Brygge, og noe av det beste med dette nærmiljøet er at alle på "brygga" er så flinke til å markere ulike høytider med fine aktiviteter. Selv om alt er litt annerledes i år, så skal vi selvfølgelig markere denne fine dagen, og i år har Aker Brygge gjort det veldig enkelt for oss å spre kjærlighet!

Kjærlighet hjem på døra med Aker Brygge

Det er ikke hvert år at tre merkedager lander på samme dato, så i år gjelder det å feire litt ekstra. Vi skal feire med å gjøre stas på de vi er glade i, uansett om vi kan møtes eller ikke.

Til denne spesielle dagen har Aker Brygge satt sammen noen helt eksklusive gaver, som passer like fint å gi , uansett om du dedikerer denne dagen til en mor, bestemor, kjæreste eller venn. Men det aller beste er at dersom du kjøper en av disse gavene fra Aker Brygge, så kan de leveres helt hjem på døra til den du vil overraske - helt gratis!

Velg mellom gavekort, bakst og blomster og bestill hjemlevering til enten lørdag 13. februar eller søndag 14. februar med Aker Brygge. Les mer om tilbudet her.

Overrask noen du er glad i med blomster, ferskt bakverk eller et hyggelig gavekort.

Gaven som aldri slår feil

Vi i ELLE-redaksjonen blir alltid glade for blomster. Det er både personlig, genuint og ekstra kjærkomment i disse tider, hvor vi er mye hjemme. I anledning Valentines day og morsdag har Floriss på Aker Brygge satt sammen en helt spesiell bukett, naturligvis i kjærlighetens farger! Buketten finnes i to størrelser.

Frokost på sengen

Mange forbinder kanskje Valentines day med sjokolade, men veien til vårt hjerte går gjennom bakverk. Ingenting lukter eller smaker så godt som ferske boller og butterdeig. Smør og kjærlighet i skjønn forening - der har du ingrediensene til en perfekt søndag.

Vårt lokale favoritt-bakeri, Kveitemjøl, har satt sammen en pakke med bakverk til denne dagen, bestående av Cruffin (en slags hybrid av Croissant og muffin) med salt karamell og sjokolade. Tenk å vekke noen med dette, og en varm kopp kaffe eller te på sengen? Og det beste av alt: du trenger ikke å snike deg ut på morgenen for å handle, da dette kan leveres helt hjem på døra, uten ekstra kostnad.

Noe å glede seg til

Vi har sagt det før, og kommer sikkert til å si det igjen; det har vært et annerledes år. Forhåpentligvis går vi mot bedre tider, og ingenting betyr mer akkurat nå, enn noe å se frem mot, noe å glede seg til. Tanken på å pynte seg ordentlig igjen, kunne gå på date, eller middag med gode venner eller familie gir oss sommerfugler i magen. Derfor tenker vi at et gavekort er mer enn et gavekort akkurat i år. Det er en løfte om at snart skal vi gjøre noe fint sammen igjen.

De eksklusive gavekortene kan benyttes på middag, shopping eller opplevelser på Aker Brygge. Du velger beløpet selv, og gavekortet kommer pent innpakket - slik at det kan leveres direkte til den du vil.

Og det mangler ikke på fine butikker og hyggelige aktiviteter gavekortet kan brukes på! Hva med et surdeigskurs hos Kveitemjøl?

Foto: Kveitemjøl

Vi setter alltid pris på en velgjørende behandling, og hos Aker Brygge kan du få pleiet både hud og hår. Av hudpleieklinikker finnes både Elite Helse og HUD, så du kan møte våren med masse glød!

Etter nesten et år med håret i dott, ønsker vi å møte våren som en sveisen versjon av oss selv. Book en herlig time hos enten Billys eller Adam & Eva for en oppfriskning av håret. Dersom du vil føle deg helt ny, fra innsiden og ut, kan du booke massasje hos Consensio. Avslutt med en fresh manikyr fra LC Beauty, og du er klar for en helaften.

En helaften på Aker Brygge

Gavekortet kan også benyttes på Latter eller en av Aker Brygges MANGE fantastiske restauranter. Enten du craver Asiastisk fra Asia , eller vil drømme deg bort til Italia på Il Bolognese, eller Barcelona på Delicatessen så kan du reise bort for en kveld på brygga, helt uten pass (og karantene). Spisestedet Winther serverer dessuten ost fra eget ysteri, og har et delikatesseutvalg som får deg til å føle at du kan lage mat bare ved å handle med deg noen godsaker til eget kjøkken.

Foto: Delicatessen

Dette, og mange flere aktiviteter, butikker og spisesteder kan du lese om på Aker brygges egen hjemmeside.

Vi kjenner på at i år gleder vi oss skikkelig til søndag 14. februar, og vi gleder oss til å gjøre stas på dem vi er glade i! Ikke minst gleder vi oss til å tilbringe kvalitetstid på "brygga vår" igjen.

Powered by Labrador CMS