Sommerplaner: Agnes Gulbrandsen

Hva skal innehaver av frisørsalongen Gevir i sommer? Og hva tar hun med i feriekofferten?

Publisert Sist oppdatert

I sommer har vi spurt et knippe kule damer om hva de skal i ferien.

Maiken Bakken i Ganni går for norsk natur og motorsykkel, mens Elisa Mollatt i by TiMo går for en kombinasjon av storby, strand god mat i Barcelona.

Og her kan du lese om hva Agnes Gulbrandsen (31) skal i sommer:

Vil oppleve verden

Hva er dine favorittdestinasjoner?

– Jeg tok med faren min til Norangsfjorden i fjor, og vi bodde to netter på hotell Union Øye. Det er den råeste hotellopplevelsen jeg har hatt i Norge. Hotellet ligner et museum. På kvelden var det pianospilling og historiefortelling mens vi tok en kveldsdrink. Det er så gøy å utforske Norge. Ellers har jeg flere favoritter, men i november i fjor var jeg i Kina for å gjøre yoga, og besøkte blant annet en av Kinas eldste byer. Det var vakkert og uforglemmelig.

Hva er ditt beste ferietips?

– Moren min jobbet på flyplass i mange år, og oppgraderte kunder som smilte og spurte pent, hvis hun kunne. Det er fortsatt mange som vil gi deg et bedre sete hvis de har mulighet. Jeg pakker meg alltid inn i gode gensere fra norske One&Other og bruker en fuktighetsmaske på lange flyturer. Jeg drikker også masse vann for å unngå dehydrering, og bruker jeg store mengder solkrem!

Hva pakker du alltid med deg i kofferten?

– Jeg har alltid med skrubb, selvbruning, hårkur og ansiktsmasker. Jeg koser meg på hotellbad på ferie, nyter alt jeg kan og tar meg god tid til å sminke meg og slikt.

Foretrekker du strand eller storby?

– Jeg må oppleve! Jeg blir sliten og trøtt av å ligge på en solseng, jeg vil se og oppleve verden. I Thailand spiser jeg på gaterestaurantene hvor de lokale spiser, samme i Kina og Brasil. En kombinasjon av strand og storby der fellesnevneren er mye innhold, er favoritten!

Hvor går ferden neste gang?

– Sommerferien skal tilbringes i et nydelig hus vi fant på Finn.no i Sør-Frankrike. Jeg er reiseglad og booket huset i januar for å være sikker på å få god pris og fin lokasjon.

Hvilket sted drømmer du om å besøke?

– Jeg drømmer om å se det meste. Tibet, Madagaskar, Moskva, Taipei og Galápagosøyene står høyt på listen.

Det beste med sommer i Norge?

– Norsk sommer er nydelig til fjells og i skjærgården. Jeg bor på Ormøya og elsker å høre bølgene slå inn mot land når det er sommer og vinduene står på vidt gap.

Mitt beste ferieminne:

– Jeg bodde et år i Brasil som sekstenåring, og har vært tilbake flere ganger. Et kjært minne er da jeg tilbrakte en uke på båt gjennom Amazonas med min far og bror. Det var veldig spesielt. Vi sov i hengekøyer, fisket og gikk i jungelen.

Sommerens soundtrack:

– Alt fra klassisk til reggae, og gjerne litt rock og meditasjonsmusikk. Også synger jeg til det meste, selv om jeg nok burde holde munn. Elsker også hits fra ulike årstall før 2000.

Antrekk:

– Jeg liker å pynte meg. Jeg har alltid med meg smykker, dressjakker og høye hæler.

Bikini/badedrakt:

I feriekofferten til Agnes

– Jeg liker sporty og små badedrakter.

Blazer fra FWSS, kr 3.999.

Sko fra ATP Atelier, kr 2.000.

Hårspenne fra Gevir x Miss Mathiesen, kr 950.

Body lotion fra Aveda, kr 405.

Kjole fra FWSS, kr 1999

Powered by Labrador CMS