Mote

18. juli, 2019

Sommerplaner: Maiken Bakken

Dette skal PR & Sales manageren i Colina Agency gjøre i sommer...

Vi har spurt noen av de kuleste jentene vi vet om hva de skal i sommer og hva de pakker med seg i feriekofferten.

I dag er det Maiken Bakken (28) sin tur. Hun er PR & Sales manager i Colina Agency som blant annet jobber med Ganni, Coyote de Paris og Tomorrow Jeans.

Norgesferie og natur

Hva er dine favorittdestinasjoner?

– Jeg er ikke opptatt av å finne én ferieperle. Man finner så mange fantastiske steder rundt omkring og for å oppleve verden må man oppsøke og utforske nye steder og plasser. Når det er sagt så er det ikke mye som slår norsk natur, når du svinger rundt et fjell og det nærmest er et maleri som åpenbarer seg. Det viktigste er å skape nye minner med noen man er glad i. 

Hva er ditt beste ferietips?

– Man må alltid ha en offline-liste på Spotify! Ellers liker jeg ikke å planlegge for mye før reisen. Fokuset blir mer rettet på å se, oppsøke og ikke minst rekke over alt det man har googlet seg frem til, enn det å faktisk nyte at man er på ferie. Ferie for meg er å ta alt som det kommer, og gjerne få lokale tips for å unngå turistfellene. 

Hva pakker du alltid med deg i kofferten? 

– Solbriller og hatt er et must, øynene mine er sensitive mot sollys. Sandaler og denim-shorts, jeg elsker en god Levis-shorts. Høyttaler må med, ferien er ikke den samme uten musikk. Solkrem og alltid noe leopard! Primer med solkrem er et favorittprodukt!

Hvor går ferden neste gang? 

– I år planlegger vi norgesferie. Vi har ikke helt bestemt oss for om det blir på motorsykkel eller med bil, men det som er sikkert er at vi skal se masse vakker natur.

Maiken Bakken

Hvilket sted drømmer du om å besøke?

– Den neste drømmen er å kjøre Route 66 på en Harley Davidson-sykkel. Friheten du har på to hjul må bare oppleves!

Foretrekker du storby eller strand?

– Jeg kjeder meg fort på og elsker når det skjer ting rundt meg. Jeg er nok en av få jenter som setter pris på mannen min sin kjærlighet for gamle kjøretøy som bråker, og elsker at vi kan oppleve nye plasser sammen på denne måten. Det beste jeg vet  er når vi ankommer en ny by, finner oss en fortausrestaurant hvor vi skal spise lunsj, bestiller en flaske vin og plutselig finner ut at klokka har blitt såpass mye at vi like gjerne kan bestille middag også. Da har vi sittet flere timer og kost oss med å titte på folk og pratet om framtiden. 

Hva inneholder den perfekte feriedagen? 

– En ideell sommerdag starter med en god frokost, fortsetter med en roadtrip og avsluttes i hagen med gode venner!

Det beste med sommer i Norge? 

– Det er så herlig med all spontaniteten som oppstår. Vi avslutter gjerne en deilig sommerdag på motorsykkelen med en fin solnedgang å se på.

Mitt beste ferieminne: 

– Hvor enn klisjé det er – svaret er bryllupsreisen vår. Ikke nødvendigvis fordi det var bryllupsreisen, men fordi det var en ferie vi hadde drømt om og endelig fikk mulighet til å gjennomføre. Vi var på roadtrip i fire uker og kjørte Highway 1 i en rå Mustang. Vi besøkte Los Angeles, San Diego, Santa Barbara, Santa Cruz, San Fransisco og Las Vegas. Vi hadde nesten ikke planlagt noe. Friheten i å kjøre fra by til by og ta hver dag som den kom var helt magisk. Fant vi et sted vi likte ekstra godt ble vi gjerne en dag ekstra, slik som Santa Barbara. Jeg husker også godt da vi kjørte mellom San Fransisco og Las Vegas. Vi måtte overnatte på det mest forlatte stedet ute i ørkenen, fordi veien bokstavelig talt tok brått slutt. 

Maiken Bakken

Sommerens soundtrack:

– Drift Away – Dobie Gray. Denne spiller vi så høyt vi orker på alle roadtripene våre. 

Antrekk:

– Jeg elsker antrekk jeg kan pynte opp og ned. Du finner meg ofte i en Harley Davidson-t-skjorte og et skjørt. 

Bikini/badedrakt:

– Jeg elsker det nye badetøyet til Ganni. Snittet, lekenheten og fargene! Min favoritt er denne bikinien i frotté med litt høyere liv og fin skjæring, også elsker jeg trekant-overdeler.

I Maikens feriekoffert

Maiken Bakken

Levi’s-shorts fra Re/Done hos Net-a-porter.com, cirka kr 2.700.

Maiken Bakken Ganni

Maiken Bakken

 

Bikini fra Ganni, kr 849 for topp, kr 549 for truse. 

Maiken Bakken

Kjole fra Ganni, kr 4.099.

Maiken Bakken

Høyttaler fra Geneva, kr 3.489.

Maiken Bakken

Primer fra ZO Skin Health, kr 865.

Relatert

Les også