Ny vidunderkrem for sensitiv hud

Aesop lanserer en ny ansiktskrem som gjør underverker for selv den mest sensitive hud.

Publisert Sist oppdatert

De fleste kjenner nok igjen de karakteristiske apotekglassflaskene som pryder mange baderom med sitt monokrome design. Men Aesop er så mye mer enn bare håndsåpe!

Selv om de har produkter til både kropp og hår er det hudpleie som står i fokus, og denne høsten lanserer de et helt nytt produkt som de tror vil være en livredder for mange.

Forskjellige faktorer gir tørr hud

Flere og flere opplever stadig en mer tørr og sensitiv hud grunnet psykiske faktorer som stress i hverdagen. I tillegg er det umulig å unngå alle de menneskeskapte kjemikaliene i luften som også har en stor innvirkning på hudens tilstand.

Heldigvis har Aesop lagt merke til det økende behovet for et produkt som bekjemper disse utfordringene.

En av Aesop's grunnleggere, Suzanne Santos, forteller oss at dette har resultert ansiktskremen Seeking Silence Facial Hydrator:

Seeking Silence Facial Hydrator fra Aesop, kr 480.

En unik sammensetning av ingredienser

– Vi har allerede flere produkter som er tilpasset en sensitiv hud, men Seeking Silence Facial Hydrator er laget spesielt med tanke på den nye generasjonen med mer utsatt hud og det er derfor viktig at denne kremen introduseres nå.

Den lette kremen trekker godt inn i huden, reduserer rødhet og etterlater en matt finish. Dette er det perfekte produktet til å bruke under sminken.

Suzanne Santos.

– Seeking Silence har som formål å bygge opp barrieren til en tynn og sensitiv hud. Tidligere har det vært vanskelig å lage en krem uten for mye konserveringsmidler, men teknologien har kommet lang vei. Alge- og påskelilljeekstraktene som er brukt i Seeking Silence gjør ikke mye hver for seg, men når de er satt sammen på denne måten skaper de en beroligende effekt på huden.

Aesop lanserer sjeldent nye produkter da de går svært grundig til verks under produksjonen av nye formularer.

Ifølge Suzanne Santos er det ikke uvanlig for Aesop å bruke opptil 3 år på å utvikle det hun omtaler som sine «små babyer»:

Santos understreker også viktigheten av å rense ansiktet både om morgenen og kvelden, og avslører produktet hun er hektet på nå for tiden:

Amazing Face Cleanser fra Aesop, kr 280.

– Det er mye å ta hensyn til når vi lager nye produkter og dette skjer ikke over natten. Vi må tenke på ingredienser og hvem de er egnet for, i tillegg til en rekke andre faktorer som må testes ut da det er et stort ansvar vi har.´

Seeking Silence Facial Hydrator vil være tilgjengelig for salg både på nett og i butikk fra 30. september.

– Jeg tror det utgjør en stor forskjell å være nøye med å rense ansiktet, og bruker nok mer tid på dette enn de fleste. Jeg liker å variere bruken mellom de forskjellige Aesop-produktene og finner alltid en glede ved å begynne å bruke et nytt produkt. Akkurat nå bruker jeg Amazing Face Cleanser hver morgen og kveld.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi har vært på lansering av produktet i München, som ble betalt av Aesop, men presiserer at innholdet er skrevet på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.

Powered by Labrador CMS