Aesop redder vinterhuden din

Vi har snakket med Suzanne Santos i Aesop om hvilke 3 produkter du bør skaffe deg for å være rustet til vinterkulda.

Publisert Sist oppdatert

Tørr vinterhud: Den norske vinterhuden er nødt til å trosse vekslingen mellom iskalde minusgrader og godt oppvarmede rom. Dette er noe som kan gjøre det vanskelig å bevare gløden.

Men fortvil ikke. Suzanne Santos, et av de kloke hodene bak hudpleiemerket Aesop har plukket ut produktene som redder en tørr vinterhud:

– Det gjelder å finne den riktige kombinasjonen av produkter, og i et kaldt, nordisk klima er fukt veldig viktig.

Et hverdagslig rituale burde bestå av å eksfoliere, etterfulgt av serum og ansiktskrem:

– For å forberede huden på å ta imot fukt, er det viktig å eksfoliere. På denne måten vil fuktighetskremen trekke dypere inn i den sensitive huden som er typisk i de nordiske forholdene.

Purifying Facial Exfoliant Paste vil fjerne døde hudceller og gjøre at du får mest mulig ut av de fuktighetsgivende produktene.

Purifying Facial Exfoliant Paste fra Aesop, kr 470.

Redder tørr vinterhud

En av Aesops bestselgere er Parsley Seed Anti-Oxidant Serum, som vil bidra godt til huden som må tåle det norske klimaet:

Parsley Seed Anti-Oxidant Serum fra Aesop, kr 640.

Fukt, fukt, fukt

– En sensitiv hud må styrkes, noe Parsley Seed Anti-Oxidant Serum gjør. Denne lette formulaen etterlater huden veldig myk.

Etter serumet er det lurt å tilføre en rikelig med fukt.

Camellia Nut Facial Hydrating Cream fra Aesop, kr 440.

– Camellia Nut Facial Hydrating Cream tilfører rikelig med fukt, føles lett på huden og gir en matt finish. Denne er godt egnet til både menn og kvinner.

Powered by Labrador CMS