Dette er julepynten vi ønsker oss i år

Foto: H&M Home.

På tide å pynte til jul! Her er våre favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Årets julepynt: I år er den gammeldagse julepynten tilbake i trendbildet. Tenk gullstaker, nøtteknekker, rødeog grønne ruter, sløyfebånd, gull og rødt.

En annen trend vi ser er rustrødt sammen med sort og gull. En rustrød julestjerne i vinduet for eksempel. Eller julekuler i sort og gull.

Gjør det koselig hjemme og invester i søte julekrus, et deilig ullteppe, tenn lys, bak pepperkaker og bare nyt den deilige førsjulstiden.

Årets julepynt: våre favoritter

Julekrans fra Zara Home, kr 549.

Pynt opp inngangspartiet med en lekker julekrans, du kan for eksempel feste på røde bånd og kongler eller pynte med julekuler i alt fra rødt og gull til sort.

Krystallglass fra Villeroy & Boch, kr 189.

Kanin og ugle fra Jotex, kr 299 pr stykk.

La en ekstravagant kledd hare eller ugle pynte opp festbordet. Kombiner med røde Ilex-bær, granbar, Amaryllis og andre pyntegjenstander i gull og dyp rødt.

Julekuler fra Kremmerhuset, kr 39 pr stk.

Det blir ikke jul i stua uten julekuler. Disse i rødt, gull og sort ønsker vi oss.

Lysestake fra Bloomingville, kr 319.

Det enkle er ofte det beste! En lekker lysestake med et rødt eller hvitt lys i, kan være med på å skape en julestemning i heimen.

Kopp og skål fra Zara Home, kr 129.

Vi får skikkelig julestemning av dette rutete serviset. Pakk deg inn i et deilig pledd og nyt pepperkaker og en romantisk julefilmkomedie på Netflix.

Her er de beste julefilmene!

Duftlys fra Fermliving, kr 199.

Et duftlys i form av en julekalender, som attpåtil lukter av kanel. Finnes det en bedre måte å telle ned til julaften på?

Pledd fra Jotex, kr 799.

Et kosepledd er jo et must i førjulstiden. Dette pleddet fra Jotex gir oss en koselig hyttestemning og passer perfekt i sofaen når du skal kose deg med siste nummeret av ELLE eller se på en koselig film på TV-en.

Pepperkakeformer H&M, kr 70 for to stykk.

Inviter venner og familie på gløgg og pepperkakebaking! Og gjør det lille ekstra ut av det med morsomme pepperkakeformer, som disse fra H&M.

Julestjerne fra Granit, kr 189.

Tente lys og julestjerner er en selvfølgelighet i førjulstiden. Nytt for året er rustrødt, som vi ser på både pyntegjenstander, puter og gardiner. Gjerne i kombinasjon med sort og gull. Denne julestjerna fra Granit har vi gjerne hengende i vinduet.

Adventsstake fra Georg Jensen, kr 899.

Man må jo ha en adventsstake! Og denne minimalistiske og lekre og tidløse lysestaken i gull er et smykke i seg selv.

Julekule i gullperler, kr 39. Svart julekule med kritt, kr 169. Julekule med fjær, kr 69. Alt fra Shishi via Millaboutique.no

Julekuler er en fin og dekorativ måte å pynte til jul på. Og du trenger nødvendigvis ikke bruke rødt og grønt, det finnes et hav av lekre julekuler der ute. Pynt en trollhassel med kuler i fjær, sort og gullpaljetter.

Dra elementer av den gode gamle julepynten inn i stua, som disse lekre julekulene fra Georg Jensen. Heng de på juletreet eller gå til en innkjøp av trollhassel-grener som du setter i en vase og pynter med julekuler.

Julestjerne i fløyel fra Clas Ohlson, kr 299.

Fløyel er en superhot interiørtrend i år, også når det kommer til julepynt. Gå for fløyel i form av puter, sløyfer eller hva med en julestjerne? Denne fra Clas Ohlson vil vi ha hengende i vinduet.

Krukke med lokk fra Royal Copenhagen, kr 699.

Juleserviset fra Royal Copenhagen gir oss skikkelig julestemning! I denne søte krukken kan du servere alt fra julesild til småkaker og den pynter dessuten opp kjøkkenbenken.

Geniale julegavetips!

Kjøpte hus til 30 millioner kroner...

Powered by Labrador CMS