Lite skaper julestemning som en adventsstjerne i vinduet

Foto: Watt & Veke

Nå er det vel ikke for tidlig lenger?

Publisert Sist oppdatert

Adventsstjerne: Uansett om du liker mørketiden eller ei, så er det lite som skaper så magisk stemning som varm, vakker belysning, og akkurat det er noe alle kan glede seg over – Grinch, eller ei. Over hele landet tennes julegate etter julegate, og desember nærmer seg med stormskritt.

Vi har samlet sammen det vi anser som årets fineste adventsstjerner. Perfekt både for deg som allerede hører på julemusikk i smug, men også deg som standhaftig venter med julen til 1. desember.

Årets fineste adventsstjerner

Det finnes mange måter å pynte til jul på, men personlig er jeg svak for den botaniske julen. Fyll hjemmet med store, grønne kranser, buketter av alle julens vakreste blomster, og heng opp denne "snøblomman" i vinduet.

Snøblomma adventsstjerne fra Watt & Veke Ø68, 799 kr (annonse)

Denne flettede adventsstjerna viser at mye av den mer tradisjonelle julepynten fortsatt er like aktuell. Pynt til jul med naturelementer og rene materialer som lin, ull, strå og treverk.

Adventsstjerne 'Anna' i natur fra PR Home Ø68, 1499 kr (annonse)

Denne adventsstjerna er både klassisk, vakker og samtidig moderne. Virkelig en av de fineste vi vet om.

Oslo adventsstjerne fra Watt & Veke Ø69, 779 kr (annonse)

Gull hører liksom julen til, enten du kombinerer det med hvitt, grått, rødt eller grønt. Ikke minst lyser denne helt fantastisk gjennom alle de små hullene som nærmest blir som mange små stjerner på en stor.

Adventsstjerne i gull fra Kremmerhuset Ø60, 179 kr (annonse)

Velour og glitter på årets adventsstjerne – ja, takk sier vi!

Adventsstjerne i velour fra UND Ø60, 199 kr (annonse)

Denne stjerna kan passe perfekt både hos deg som pynter til jul i nøytrale farger, men også hos deg som går all inn med fargene! En slags adventsstjerne-kameleon!

Maja adventsstjerne fra Watt & Veke Ø60, 699 kr (annonse)

Jeg elsker sølv og glitter mot alt det grønne som hører julen til. Glitter på juletreet, på julepynten og på adventsstjerna.

Tilly stjerne fra Watt & Veke Ø60, 319 kr (annonse)

Powered by Labrador CMS