Her får du kjøpt den!

Den skandinaviske genseren «alle» vil ha nå!

Publisert Sist oppdatert

Hva er det Hailey Bieber og Kendall Jenner har til felles med skandinaviske influencere som Trine Kjær og Elsa Ekam? Jo, de alle elsker Adonis-genseren fra danske Stine Goya.

– Adonis har blitt et signaturplagg i vårt univers. Uansett hvor mange ganger vi har re-stocket denne genseren, har den blitt utsolgt igjen på minutter. Derfor var det en no-brainer å relanseres denne genseren igjen nå på høsten. Det som erhelt perfekt med akkurat dette printet er at man kan style den helt minimalt, eller over the top – da genseren i seg selv er et blikkfang uttalte nylig Stine Goya, Creative Director for merket med samme navn.

Supermodell Hailey Bieber på tur med mannen Justin Bieber i dansk og fargeglad design!

Kendall Jenner ser nydelig ut in den Aqua-fargede genseren fra Stine Goya.

Den fargerike, danske strikkegenseren har nærmest blitt ikonisk siden lanseringen på våren 2021 – den har blitt utsolgt en rekke ganger.

Den populære, danske strikkegenseren er en garderobefavoritt hos både Skandinaviske influencere og blant Hollywood-eliten som Hailey Bieber og Kendall Jenner – og, en gladnyhet: endelig restocker de genseren igjen i hele tre forskjellige farger! Gjett om vi skal sikre oss en!

Shopping – Adonis Stine Goya: Adonisgenser i Aqua fra Stine Goya, kr 2000. Adonisgenser i sandfarge og lavendel fra Stine Goya, kr 2000. Limefarget genser fra Stine Goya, kr 2000.
Powered by Labrador CMS