Treningen som faktisk gir påfyll

Visste du at trening kan være gøy? Ja, det er helt sant.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med adidas.

For mange kan det å komme i gang med trening føles som en utfordring på lik linje med å klatre Mount Everest. Det, til tross for at vi vet at trening er bra for oss, og ikke minst, den gode følelsen det gir (kanskje mest etter økta er ferdig?).

Mye av dette handler om vårt forhold til trening og tanker om hva det skal være, eller ikke være. Men sannheten er at trening kan være akkurat det du vil at det skal være – det kan faktisk bare være gøy, om du vil!

Fokus bør ligge på å være i bevegelse og ha det gøy, fremfor prestasjon. Altfor mange aspekter i livet handler om prestasjon, la oss bestemme oss for at trening ikke må være en av dem.

Hva er trening for deg?

Lag silent disco hjemme i stua med en spilleliste som booster humøret og gjør at du vil danse, eller kanskje du kan dunke en basketball i takt med din favorittlåt på en åpen bane, helt alene i solnedgang? Gå en tur med din beste venn og få pulsen opp gjennom engasjerende og spennende samtaler om livet, på godt og vondt. Finn balansen og indre ro gjennom yoga, enten ute i naturen eller hjemme i stua.

Vi vet at motivasjon er alfa omega for å lykkes med trening, og motivasjon, kan være så mangt. For noen handler det om å føle at kroppen som blir sterkere og kan yte mer. For andre kan det være nytt og fresht treningstøy som er så fint at du håper du møter på en helt spesiell person på vei til trening. Det kan også være viten om at at trening = tid med din beste venn, eller med deg selv.

Treningstøy som setter deg i fokus

adidas forstår viktigheten av å føle seg vel med trening og at #supportiseverything. Både når det gjelder å finne en treningsform som passer for deg, men også å ha treningstøy som sitter godt og passer. Derfor har de laget treningstøy som sørger for god støtte, uansett treningsform, mål eller hva trening betyr for deg.

Men mest av alt skal treningstøyet bare være der, som et ekstra lag som blir en del av deg. Det skal ikke være ubehagelig, eller i veien. Det er din nøytrale uniform som sørger for at du kan mestre hva som helst, og som setter deg i fokus.

Oppdag adidas kolleksjon av sports-bh og treningstights hos XXL, og bestem deg for at fra nå av, skal trening bare være gøy.

Powered by Labrador CMS