Ukens ønskeliste

Foto: Instagram @helenabordon og produsentene

Denne uken har vi solbriller fra Celine og den populære kjolen fra Rotate by Birger Christensen på ønskelisten!

Publisert Sist oppdatert

Endelig mandag og ny uke – det betyr tid for "Ukens ønskeliste"!

Denne mandagen drømmer vi oss bort til Paris med spillelisten "parisian chic." på Spotify og en sort kaffe med en skvett mandelmelk, mens vi nyter en mandagsmorgen og ekte norsk sommer. Husk å ta dere tid til egentid denne uken, enten om det er en god kaffe, en treningsøkt eller å lese en bok – viktig, viktig!

Ukens ønskeliste

Denne uken vil vi kle oss i topper med puffermer å style de til en 90-talls-jeans med split, snøresandaler, som vi enten kan snøre oppover leggen, eller kun rundt nedre del av buksen for å skape en kontrast. Topp antrekket med et par lekre cat-eye-solbriller fra Celine og hoops fra Maanesten.

Foto: Produsenten, Net-a-porter

Instagram lyser opp av lekre farger om dagen og vi bare elsker det. Det er ingenting som er lekrere enn å kle seg fargerikt på sommeren, og selv om man ikke går helt ut og styler sterke farger på sterke farger (enda), kan man for eksempel starte med en fargerik clutch, en blazer eller sko for å sprite opp antrekket. Fargen oransje ser vi mye av om dagen og vi vil selvfølgelig lyse opp antrekket med den lekre fargen vi også og styler en basic denimshorts, med en tank top, en oransje blazer fra Acne Studios og sorte, flate sandaler.

Deilige tunikakjoler er et must i garderoben denne sesongen og den fine, bohemske kjolen fra Zara kan både brukes til en dag på kontoret og på en casual middag en mandagskveld til sandaler eller espadrillos. Ønsker man å gjøre rette kjoler mer figurnære, kan man enkelt ta på et belte i midjen for å oppfylle det ønsket.

God mandag, alle sammen!

Hoops fra Maansten, kr 799 (annonse).

Bluse fra Cecilie Bahnsen/Net-a-porter, kr 7270.

90´s jeans med split fra Gina Tricot, kr 599.

Sandaler med snøring fra & Other Stories, kr 890 (annonse).

Clutch fra Zara, kr 449.

Blazer fra Acne Studios, kr 6500.

Denimshorts fra Zara, kr 279.

Sandal 12 flip flop fra Gia x Pernille Teisbaek, kr 4299 (annonse).

Kjole fra Rotate Birger Christensen, kr 3463.

Solbriller fra Celine Eyewear/Net-a-porter, kr 3628.

Tunikakjole fra Zara, kr 449.

Neglelakk fra Essie, kr 129 (annonse).

Fikk du med deg helgens ønskeliste på fredag?

Powered by Labrador CMS