Designerkupp på salg

Foto: Produsentene

Saint Laurent, Gucci, By TiMo og mange flere skatter finner du på salg nå!

Publisert Sist oppdatert

Under januarsalget kan du gjøre noen skikkelige kupp i nettbutikkene. Designervesker og den perfekte blazeren med 60 prosent rabatt, eller favorittjeansene til halv pris, er bare noen av godsakene du kan få tak i på salg.

Butikkene bugner av gode tilbud, og det gjør også nettbutikkene. Fikk du penger til jul kan det være smart å investere dem i noen klassiske garderobevinnere i god kvalitet, som du nå kan få til en god pris.

Smarte ting å se etter på januarsalg er tidløse plagg som en blazer med fint snitt, gode ankelstøvletter i skinn, ullkåpe, skinnjakke, jeans, t-skjorter, kasjmirgensere, og andre plagg du trenger i basisgarderoben, men som koster litt.

Vi har scrollet oss gjennom de beste nettbutikkene og funnet noen skikkelige designkupp på salget. Kanskje drømmevesken ikke er så uoppnåelig allikevel?

ELLE tipser: Dette kjøper du på januarsalg!

DESIGNERKUPP PÅ SALG

Veske fra Saint Laurent, før 19.780,- NÅ 9.890,-

En sort veske er et must i garderoben. Denne Saint Laurent-vesken er en god investering fordi den er tidløs og klassisk. Dette er en veske som bare blir finere med årene og som er perfekt til alt.

Jeans fra Acne, før 1.895,- NÅ 1.137

Å finne de ultimate jeansene tar tid. De må ha fin passform, riktig lengde og være behagelige på. Når du har funnet din favoritt, er det alltid lurt å hamstre når de er på salg.

Fra ATP Atelier, før 3.598,- NÅ 2.159,-

Vi får aldri nok av sorte ankelstøvletter. Disse fra svenske ATP er komfortable å gå med til hverdags og kan styles opp til fest.

Fra Isabel Marant, før 5.716,- NÅ 3.430,-

Vi sikler på denne drømmen av en strikkegenser fra Isabel Marant. Fargen, mønsteret og fasongen er perfekt. Ullgensere i god kvalitet koster ofte litt, derfor er det smart å følge med på januarsalget.

Se flere lekre strikkegensere her!

Solbriller fra Gucci, før 4575,- NÅ 2.290,-

På salg kan du lett finne kule designerbriller. Disse solbrillene fra Gucci kommer til å sitte fint på nesen både på afterski i vinter og på stranden i sommer.

Kåpe fra Ganni, før 3799,- NÅ 1.519,-

En god, varm og stilig vinterjakke fra Ganni er virkelig et kupp på nyttårssalg. Sort går til alt, og denne kommer garantert til å bli en favoritt i vinter.

Kåpene vi vil ha nå!

Kjole fra By TiMo, før 2.199,- NÅ 1.539,-

Denne lekre omslagskjolen fra By TiMo får du på salg nå. Den kan du bruke i vinter med en tykk ullstrømpebukse under, og i vår og sommer med bare, solbrune bein. En klassiker i garderoben uansett sesong.

Flere salgskupp finner du her!

Powered by Labrador CMS