27 stilsikre julegaver vi ønsker oss til jul

Glitrende statementsmykker, halsbånd i ekte sølv og trendsikre skinnhansker. Her er sesongens fineste smykker og accessoirer å sette på ønskelista - eller gi til noen du er glad i.

Publisert Sist oppdatert
I annonsesamarbeid med Glitter Julen nærmer seg med stormskritt og det er på høy tid å fundere over hvilke julegaver som skal handles inn - og hvilke du selv ønsker å finne under juletreet.
Et vakkert smykke eller en accessoir er en gave som alltid settes pris på, og som er gøy å både få og gi. Blant sesongens fineste smykker finner vi subtile kjeder i ekte sølv, store statement-smykker og trendsikre accessoirer som er med på å løfte antrekket. Finn dine julefavoritter fra Glitter under her. Psst! Sjekk ut ELLE Norge på Instagram for å delta på ELLEs julekalender. I dagens luke kan du og en venninne være med i trekningen av et smykkeskrin stapp full av lekre smykker fra Glitter til en verdi av 2000,- SI DET MED ACCESSOIRER La accessoirene bære hele antrekket i vinter. Et perlebesatt diadem eller glitrende hårspenner redder en dårlig hårdag og kan være med på å løfte antrekket ditt. Eller hva med et par stilsikre skinnhansker som både varmer og gjør antrekket. Skinnhansker med glidelås. Scrunchie. Hårbøyle i velour. Små glitterhårbøyler. Hårspenne med glassperler. Hårspenne med strass. Baguetteveske. Kortholder med myntlomme. Skinnhansker med gullenke. Glitre om kapp med juletreet I disse jul- og nyttårstider er det glitter og glamour for alle penga. Et par statement-øredobber, et chunky gullkjede rundt halsen eller en trendy hårspenne setter prikker over i-en på ethvert partyantrekk. More is more – det er jo tross alt festsesongen som er over oss for fullt! Øredobber med fargerike stener. Ring med stener. Chunky halskjede. Strassøredobber. Klipsøredobber med strass. Øredobber med stener. Bøyle med stener. Hårspenne med stener. Hårspenne med strass. Alle favoritter på samme sted Skap et fint system for smykkene dine - ikke bare er det gøy å organisere alle de fine accessoirene sine, men et smykkeskrin er en perfekt innredningdetalj for enhver fashionista. Sort smykkeskrin. Toalettmappe. Rundt smykkeskrin. Smykkeskrin i leopard. Ekte er tidløst Tidløse smykker går aldri av moten, uansett hvilke trender som råder. Et klassisk smykke kommer garantert til å gi deg mye glede år etter år. Øredobber i ekte sølv. Strassøredobber i ekte sølv. Øredobber i ekte sølv. Smykkesett i ekte sølv. Halskjede i ekte sølv.
Powered by Labrador CMS