Hårspennen "alle" vil ha nå

Foto: Instagram @xeniaadonts

Disse hårspennene fra Prada er vårens it-accessoir!

Publisert Sist oppdatert

Det dukker stadig opp flere it-plagg og tilbehør fra motehuset Prada på sosiale medier, og denne gangen er det nemlig hårspennene i den ikoniske prada-logoen "alle" vil ha.

Prada hårspenne

De aller fleste av oss liker å se freshe ut på håret, og de siste årene har den mest populære hårfrisyren faktisk vært den helt naturlige "midtskill-looken" uten accessoirer. Allikevel har vi vært innom hårtilbehør som både 90´s hårklypene, lag på lag med strikker i hestehalen og hårbøyle – det er accessoirer vi selvfølgelig digger og som vi fortsatt vil bruke mer av.

Det er helt tydelig at det blir flere hår-accessories å velge i (spesielt disse hårspennene fra Prada), og som blir med oss inn i motebildet denne vårsesongen.

Prada hårspennene er så freshe til flere hårfrisyrer. Frisyren vi elsker nå er å føne håndkle-tørt hår med en rundbørste til midtskill og bølgete hår med volum. Vipp gjerne luggen litt bakover og løft luggen litt inn på en av sidene og sett i en hårspenne. Man kan selvfølgelig også sette to spenner på én side, men også én hårspenne på hver side.

Slik som denne dama – akkurat sånn vil vi style våre hårspenner nå.

Shopping: Våre favoritter

Hårspennene finnes i syv ulike farger, og det finnes nemlig to typer. Den ene typen er med en lengre synlig spenne og de andre har korte spenner. Vi har plukket ut våre favoritter som står høyt på vår ønskeliste nå.

Hårspenne fra Prada i rød, kr 3550.

Hårspenne fra Prada i sort, kr 3550.

Hårklype fra Prada i sort, kr 3000.

Hårklype fra Prada i hvit, kr 3000.

Powered by Labrador CMS