Lady Gaga og Bradley Cooper overrasket alle

Du får garantert gåsehud av denne videoen!

Publisert Sist oppdatert

I helgen gjestet Bradley Cooper Lady Gagas show i Las Vegas. Og til publikums store glede opptrådte de sammen med låten Shallow- live for første gang noensinne.

Helt siden filmen A Star Is Born kom på kino verden over, har Lady Gaga og Bradley Copper blitt hyllet for sin musikalske innsats. Mye takket være den følelsesladde filmmusikken og låtene I’ll Never Love Again og Shallow.

Under Golden Globe i begynnelsen av januar vant filmen A Star Is Born pris for beste orginallåt med hiten Shallow, som Lady Gaga har skrevet sammen med Andrew Wyatt, Anthony Rossomando og Mark Ronson. Filmen er også storfavoritt under den kommende Oscar-utdelingen i februar.

Rørt Lady Gaga

I tillegg til å være aktuell med suksessfilmen A Star Is Born, er Lady Gaga for tiden aktuell med sitt eget show Enigma i Las Vegas.

På premieren rett før nyttår, opptrådte hun for første gang live med hiten Shallow - og ikke helt uventet var suksessen et faktum.

Publikum skrek og jublet og man kunne se at Lady Gaga selv var preget av situasjonen. Hun måtte til og med ta en pause når tårene ikke kunne holdes tilbake.

I helgen overrasket Lady Gaga nok en gang publikum da selveste Bradley Cooper entret scenen i Las Vegas.

Sammen sang de hitlåten Shallow live for først gang noensinne.

Akkurat som sist var Lady Gaga rørt av situasjonen og hun stod lenge og klemte på sin medskuespiller Bradley Cooper på scenen.

Og når det var hennes tur til å synge, måtte hun faktisk samle seg litt før hun kunne fortsette. Under hele opptredenen hørte man publikum juble - dette var trolig en opptreden publikum sent kommer til å glemme.

Se videoen alle snakker om

https://youtu.be/_IT0oeR9q8A

Lady Gaga fronter ny veskemodell fra Celine

Saken er fra elle.se

Powered by Labrador CMS