10 enkle tips for en bedre start på dagen

Foto: @gisele

Dette gjør deg garantert til en morgenperson!

Publisert Sist oppdatert

Morgenmenneske: Har du vanskelig for å komme deg opp om morgenen og å motivere deg selv nå som det er så kaldt og mørkt ute?

Her er 1o enkle steg for å holde humøret oppe og formen i gang. Hvorfor ikke bare begynne nå med en gang?

10 enkle tips til å bli et morgenmenneske

1. Lag en kick-ass spilleliste med sanger som får deg til å hoppe og danse rundt i stua.

2. Start dagen med en kort yogapraksis. Tips til yogaøvelser? Du finner en rekke bra yogaprogrammer som er gratis på Youtube! Som denne 10 minutters yogaøvelsen for nybegynnere.

3. Dropp Instagram og Facebook på sengekanten, og start dagen med en rolig femminutters meditasjon. Sett deg opp i sengen og tenk over hva du vil at dagen skal gi deg. Prøv gjerne episode 2,5 av denne podcasten!

5. Legg frem klær kvelden før slik at du slipper å stresse med å finne ut hva du skal ha på deg når du står opp. Hva med å lage en mappe på Macen eller mobilen med inspirerende bilder til hva du kan ha på deg?

6. Tenn lys, sett på musikk og lag deg en varm kopp med sitron og vann før du starter dagen. Dette er superbra for fordøyelsessystemet ditt.

7. Lag deg en spirulina-smoothie som gir deg en skikkelig energiboost. Sjekk ut oppskrift her.

8. Sett på din favorittpodcast og kos deg med den mens du sminker deg og gjør deg i stand.

9. Ikke slumre med vekkerklokka! Dårlig tid om morgenen, kan gi deg en dårlig start på dagen. Har du noen gang angret på at du stod opp tidlig? Når du først har kommet deg opp av sengen er mye gjort!

10. Pakk alt du trenger å ha med deg på jobb/matpakke/treningstøy kvelden før, så har du mer tid til å bare nyte den deilige morgenen med deg selv og de rundt deg. Morgenstund har gull i munn!

Flere tips til deg:

Camilla Pihls bananpannekaker

Fem tips som hjelper deg gjennom vinteren

Powered by Labrador CMS