skjønnhet

7 sikre Valentines- og morsdagsgaver 

Skjønnhetsgavene som garantert ikke slår feil på morsdagen og Valentines Day. 

Publisert Sist oppdatert

Søndag 11. februar er det morsdag, før Valentines Day AKA Valentinsdagen står for tur på onsdag 14., og gaver skal kjøpes inn – eller gaveønsker skal sendes. Vi har samlet noen av våre favorittprodukter, som vi tenker er perfekte gaver eller ønsker. 

Det kan være litt tricky å kjøpe gaver som krever tilpasning (for eksempel en ansiktskrem eller serum), så her har vi plukket ut produkter som passer for de aller fleste. 

Ta en titt og send den videre til noen som har bedt deg om å sende gaveønsker, eller unn deg noe selv på morsdagen eller den koselige kjærlighetsdagen. 

Les også: Gå en trendy Valentinsdag i møte med elementer av rødt i garderoben.

7 perfekte morsdags- og valentinsgaver: 

«I Don't Know What» fra D.S. & Durga er en perfekt gave, da den kan mikses med alle parfymer man har fra før – er man for eksempel litt lei av sin «gode og gamle» duft, så kan denne virkelig gjøre susen. Dette er en såkalt fragrance enhancer, men den er også helt nydelig alene. 

«I Don't Know What» fra D.S. & Durga, kr 1900 fra Gimle Parfymeri. 

Skal man virkelig slå på stortromma i år, så er et Dyson-verktøy gaven å gå for. Dyson Airstrait er den nyeste lanseringen fra merket, men de har flere produkter som enhver ville satt STOR pris på å få i gave.

Dyson Airstrait, kr 5690. 

En leppemaske er alltid en god idé i vinterkulda, og denne er helt fantastisk! Selv om den heter Lip Sleeping Mask, kan den også brukes gjennom hele dagen som en balm. 

Lip Sleeping Mask Berry fra Laneige, kr 299 (annonse).

En annen LYX-gave er dette mikrostrømaparatet fra NuFace, som bruker «lavfrekvent mikrostrøm for å gi et «naturlig løft» på bare 5 minutter». Vi har fortsatt tilgode å teste ut (en «ELLE Tester» er rett rundt hjørnet), men ifølge TikTok er det verdt investeringen. 

 Mini+ Smart Petit Facial Toning Kit Sandy Rose fra NuFace, kr 3239 (annonse). 

Et duftlys slår aldri feil! Lysene fra Lowrí dufter himmelsk, og er i tillegg superdekorative. Vi elsker alle variantene, men er kanskje litt ekstra obsessed med «Ficus». 

Duftlys fra Lowrí, kr 499. 

Hva med en liten spa-session på morsdagen og/eller Valentines Day? Vi skal smøre oss inn med denne 11. og 14. februar, og minst én gang i uken etter det. Den virker beroligende på huden, og demper rødhet. I tillegg lukter den så godt, noe som er et stort pluss. 

Sisley Facial Mask with Linden Blossom, kr 1370 (annonse). 

Og sist, men ikke minst, en vårlig og fresh neglelakk fra CHANEL. I sortimentet til det franske motehuset finnes det utrolig mange nydelige farger og nyanser – så finn din favoritt, og tilfør det lille ekstra til sesongens antrekk. 

Le Vernis «Skieuse» fra CHANEL, kr 355. 

Les flere skjønnhetssaker her. 

Powered by Labrador CMS