ELLE DECORATION

5 enkle steg for «vår i hjemmet»

Nå vil vi gi hjemmet en følelse av vår.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Selv om vinteren kan være både magisk og vakker, kan den også by på nevneverdig mange dager der dagene føles korte og derfor lange. Vi tilbringer dessuten mye tid i hjemmet på denne tiden av året, og nå som julepynten er pakket vekk, drømmer vi om fornyelse og ikke minst: vår.

Det skal ikke så mye til før hjemmet føles "lettere" og mer vårlig. Lyse tekstiler, friske blomster og planter og duft utgjør hele forskjellen.

Her har vi samlet sammen fem tips til elementer du kan implementere i hjemmet for en følelse av vår allerede nå i januar.

@faringsohuset

Denne Instagramkontoen og dette hjemmet er selve definisjonen på stemningen vi drømmer om i hjemmet nå. Sjekk ut @faringsohuset for mer inspirasjon!

Blomster i hjemmet er like stas året rundt, men akkurat nå betyr det kanskje ekstra mye. Instagram-feeden er full av tulipaner, og Magnolia-blomstringen er like rundt hjørnet. Denne vasen fra Essei er tidløs og vakker, og vi gleder oss til å fylle den med alle sesongens blomster gjennom hele året.

Disse søte lampene fra HAY lyser opp i vintermørket og er i tillegg dekorative og lekre. Finnes i tre ulike størrelser og tre ulike farger.

Bonustips: Sett av ekstra tid til kos.

Gi soverommet et blaff av vår med lyst sengetøy i lin. Dette er vår store favoritt om våren og sommeren, men hvorfor ikke begynne litt allerede nå?

Det er lite som sier "vår" på samme måte som planter og vekster som spirer og gror. I tillegg til vaser med blomster, vil vi gjerne henge opp et par av disse

Klassikeren, Figuier fra Diptyque, dufter deilig av fiken. En perfekt duft for tiden mellom vinter og vår.

Powered by Labrador CMS