skjønnhet

3 hårsprayer som ikke gjør håret stivt 

Til deg som har traumer fra bestemors hårspray på 80- og 90-tallet. 

Publisert

Vi husker alle den hårsprayen som gjorde at håret stod rett til værs. Det var ikke uvanlig at en tante eller bestemor dukket opp i familieselskap med det som så ut som noen kilo hårspray på 80- og 90-tallet. 

De aller fleste av oss vil nok også huske følelsen av å måtte gre ut hår som har fått i overkant mye «hårlakk» før en fest. 

Heldigvis har ting forandret seg siden den gang, og hårsprayen er ikke hva den en gang var. Det finnes en haug av gode produkter på markedet, men vi har samlet tre produkter som ikke gjør at håret føles stivt eller «crispy» etter påføring, og som er enkle å gre ut når dagen er omme. 

Beste hårspray 

Dette er kanskje den letteste hårsprayen på markedet akkurat nå. Workable Hairspray – det ligger i navnet – kan bygges opp etter ønske. Den har lett til medium hold, og er superenkel å gre ut i etterkant.

Texturing Spray fra Oribe er nærmest en hybrid mellom en hårspray og en tørrsjampo. Den gir massevis av volum, og gjør det enkelt å style håret etter bruk. Perfekt om du for eksempel skal sette opp håret før en fest! 

Finishing Spray fra Maria Nila har medium hold, og er perfekt å spraye i håret etter styling og er 100 % vegansk. 

3 serum som pleier håret og hodebunnen gjennom natten. 

Powered by Labrador CMS